Sympatická Johana si v reality show Survivor získala mnoho srdcí. Ačkoliv své šance na vítězství neproměnila, tak mnozí si jí zapamatovali právě díky jejímu půvabu a nasazení v soutěži.

V rozhovoru pro web Extra.cz se tato tajemná kráska otevřela a pohovořila o rodinné tragédii, která jí navždy změnila život. Když jí bylo 14 let, tak se její sestra rozhodla dobrovolně odejít ze světa vlastní rukou a na mladé ženě to tak navždy zanechalo stopu.

“Byla to taková náhlá, nečekaná ztráta pro celou rodinu. Byl to velký šok. Nikdo to nečekal. Dostávala jsem se z toho dlouho, nedá se s tím smířit,” uvedla pro web.

“Ona spolkla léky. Sebrala si život. To je něco, s čím, když máš čtrnáct let, tak nechceš soupeřit ve své hlavě, že ti zemřela sestra, která se rozhodla zemřít. Je to ale něco, co mi pomohlo svým způsobem do života. Nikdy se necítím sama. Chybí mi tu. Je to těžké. Člověk se naučí s tou bolestí žít,” prozradila.

 V soutěži mnozí účastníci hovořili o svém osobním životě velmi otevřeně. V rámci sbližování se a navazování užších vztahů na sebe neváhali říct i ty nejsmutnější příběhy ze svého života. Nejinak na tom byl i letošní vítěz Tomáš Weimann. I to hráčům mohlo pomáhat udržet pevnější vztahy a posílit tak svoji pozici ve hře. Johana však s informacemi o tragédii přišla až po skončení soutěže. Nejspíš protože nechtěla svým smutným životním příběhem hrát na city diváků a spoluúčinkujících. Poctivá soutěž a pieta zde vyhrály nad taktizováním.

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2023: Konec neúprosné cesty o přežití! TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií