Na slovenskou premiéru zavítala řada známých osobností ze sousední země. Do sci-fi obleku po vzoru Matrixu se oblékla influencerka Zuzana Queen Plačková(31). V černých přiléhavých minišatech se pochlubila novým, o několik čísel zmenšeným, poprsím. Na oči nasadila tmavé sluneční brýle a vydala se do kinosálu.

Zpěvák Lukáš Adamec (36) vzal na premiéru svoji novou manželku Zuzanu, kterou si tajně vzal loni v září. Podruhé tak vlezl do chomoutu čtyři roky po krachu manželství s první ženou Miriam, s níž má dvě děti.

Sci-fi seriál poprvé zhlédla i hlavní hrdinka Antónia Lišková, jež hraje Vědmu. „Pozitivní role jsou totální nuda, kdyby tam nebyli ti zlí, tak je to takový …, no ty zlé postavy tam prostě musí být,“ konstatovala po premiéře Lišková. Z premiéry ale byla nadšená, líbila se sama sobě.

Jednu z hlavních zlých postav představuje mladší syn Ivana Trojana Josef. Toho na natáčení nejvíce bavil fakt, že musel vystoupit ze své komfortní zóny. Mnohdy ze sebe herci museli dostat maximum, natáčení bylo prý krapet náročnější, než klasické seriály. „Nejnáročnější scéna byla ta poslední. Ten poslední obraz, kdy tam spadnu, kolem mě se vytvoří ohnivý kruh a je to taková emotivní scéna. Emotivní scény jsou vždycky náročné,“ přiznal mladý Trojan.

Do kinosálu pochopitelně zavítala také další představitelka temných postav Gabriela Marcinková (35) v lesklých růžových šatech. Seriál si nenechala ujít ani herečka Danica Jurčová (46), divákům známá třeba z povídky Bestiář.

Video
Video se připravuje ...

Josef Trojan: Musím si na Vary postěžovat! Co mu vadilo? Tereza Kühnelová

Fotogalerie
41 fotografií