Profesionální celebrita Kourtney Kardashianová pojala takzvanou „gender reveal party“ jako rockový koncert. Jejím životním partnerem a otcem dítka, které aktuálně čeká, je koneckonců bubeník ze známé skupiny Blink-182, Travis Barker (47).

Návštěvníky této akce vítaly plakáty ve stylu rockových alb s popisky „baby Barker“, co slibovaly světovou tour s hostujícím „Kravisem“ - a můžeme se jenom domnívat, zda právě to není „pracovní“ jméno pro miminko. Každý z hostů si pak mohl vybrat pásku na ruku - růžovou, pokud doufal, že to bude holčička, a modrou pro chlapečka.

Známá kráska Kourtney, která se s celou svou prestižní rodinkou zviditelnila účinkováním v reality show Držte krok s Kardashians a má ještě další tři děti ze svého vztahu se Scottem Disickem (40), pak na instagramu ukázala i pozoruhodnou, leč dosti temnou výzdobu.

Aby ani jedné barvě nebylo nadržováno, vše bylo černo-bílé. Od sušenek přes balonky, svíčky a květiny... až dokonce po dort, co pak po rozkrojení odhalil onu důležitou barvu. Velký moment však nastávající rodiče pojali jako stylové bubnové sólo, na jehož konci byla velká exploze barevných konfet. A ty byly... modré.

Video
Video se připravuje ...

Kourtney Kardashianová oznámila partnerovi těhotenství 

Není tedy pochyb, že Travis a Kourtney se dočkají synka. A i když slavná Kardashianka pro tuto party zvolila celotělový, bílý overal, její příznivci o fotky těhotenského bříška ochuzeni nebyli. Na sociální síti zveřejnila kromě záběrů z oslavy její lásky k Travisovi i sérii zajímavých fotografií, na nichž si zapózovala jenom v bikinách.

Na jednom snímku dala vyniknout svému řádně nabušenému dekoltu, na druhém zase celé své postavě. A látka ji zakrývala jenom minimálně. Pupík má už Kourtney pořádně veliký, a tak je možné, že se „baby Barkera“ možná dočkáme mnohem dříve, než tušíme. Nikdo totiž neví, v kolikátém je měsíci.

Fotogalerie
155 fotografií