Henry Cavill je sice pro mnohé ztělesněním mužnosti, produkční společnost DC Films, která stojí za novými filmy o Supermanovi, se ale rozhodla pro někoho zcela jiného. 

Cavill se ve své roli na filmová plátna prozatím nevrátí. Pomyslnou pochodeň po něm ve filmu Superman: Legacy převezme David Corenswet, známý ze seriálu Město patří nám nebo filmu Pearl. Lois Laneovou si střihne hvězda Úžasné paní Maiselové Rachel Brosnahanová (32). Původně byli do rolí zvažováni ještě herci Nicholas Hoult (33) a Tom Brittney (32) či herečky Phoebe Dynevorová (28) nebo Emma Mackeyová (27).

Novinku potvrdil šéf DC James Gunn na svém Twitteru. „Nejsou to jen skvělí herci, ale jsou oba navíc úžasní lidé,“ zdůvodnil volbu obsazení. 

Že se Cavill do role nevrátí, oznámila produkce už na začátku roku. „Právě jsem měl schůzku s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem... Je to pro všechny smutná zpráva, ale nakonec se jako Superman nevrátím,“ oznámil i Cavill sám v prohlášení pro fanoušky s tím, že to pro něj není jednoduché, ale děkuje všem za podporu a filmařům přeje všechno dobré. 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal! Youtube.com

Fotogalerie
53 fotografií