Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Znáte duhový polibek? Je to označení pro velmi kontroverzní sexuální aktivitu

  • 26. července 2023 | 06:00

    Osobně by mě zajímalo, co si představíte pod označením duhový polibek. Romantické duše se jistě zasní a představí si polibek, který hraje všemi barvami lásky. Můžete si také představit, že to je něco pro LGBTQ komunitu. Může to také evokovat nějaký nový módní trend v kosmetice, ale pravdou je, že se jedná o značně kontroverzní sexuální praktiku. 

    Pod tímto opravdu krásně hravým názvem se skrývá praktika, která zahrnuje ženské a mužské tělo při takovém trochu jiném orálním sexu. Nebo on ten orální sex není jiný, jen ta situace. Přestanu vás už napínat a jdeme na vysvětlení.

  • Co je to duhový polibek?

    Jde o orální sex, který na sobě provozují dva lidé najednou. Zde ještě není nic neobvyklého, samozřejmě jste už mnohokrát vyzkoušela například šedesát devítku. Během tohoto orálního sexu má ovšem žena menstruaci a jde o to, aby oba partneři vyvrcholili. Poté se k sobě otočí, žena se spermatem v ústech, muž s menstruační krví a během vášnivého polibku si tyto tělesné tekutiny v ústech vymění – a voilà, duhový polibek je na světě! Tato aktivita se tak připojuje k okrajovějším praktikám a fetišům, které zahrnují tělesné tekutiny.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Líbání ve filmu • VIDEO: youtube.com

  • Bezpečnost duhových polibků

    Tato praktika není o nic více nebezpečná než jakýkoliv jiný nechráněný sexuální styk. To znamená, že může přenášet HIV, hepatitidu, kapavku, herpes, syfilis a chlamydie, protože to jsou všechno pohlavně přenosné choroby, které se samozřejmě šíří i orálním sexem. Kvůli vyššímu výskytu krve mohou být viry a bakterie ve zvýšené koncentraci. Proto byste měla vědět víc o zdravotním stavu svého sexuálního partnera.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Will Smith se snaží políbit robotickou ženu Sophii • VIDEO: Facebook.com/WillSmith

  • Jak na duhový polibek?

    Především je důležité nejdříve si s partnerem o vašich plánech pohovořit, protože to přece jen není zase tak obvyklé a nemůžete na to moc rychle. Možná si bude chtít nechat pár dní na rozmyšlenou a možná řekne ne, na to byste také měla být připravena. Jestliže vás podobná myšlenka vzrušuje, je to v pořádku, ale neznamená to, že ten druhý bude s vámi sdílet stejné nadšení. Jestliže už k tomu svolí, musíte samozřejmě počkat na menstruaci, také je dobré vyvrcholit ve stejnou dobu nebo aspoň hodně blízko, aby jeden nebo druhý nemusel v ústech držet tělesné tekutiny toho druhého příliš dlouho. Pokud to nevyjde, tak nezoufejte, nenechte si tím zkazit prožitek.

  • Proč mají lidé rádi duhové polibky?

    Výměna tělesných tekutin je velmi intimní záležitostí a úroveň intimity se zvyšuje, když přicházíme do těsného kontaktu s tělesnými tekutinami našeho partnera, a to se ještě více stupňuje, když jsou zapojena ústa. Lidé tak věří, že to posiluje pouto mezi nimi. Je to trochu přirovnatelné k tomu, když se lidé píchnou či říznou, aby si vyměnili krev s tím druhým, a stali se tak z nich pokrevní sourozenci. Sex během menstruace považuje ještě spousta lidí za tabu, natož orální sex během menstruace! A přitom se kvůli tomu připravujeme o spoustu krásných zážitků. Možná bychom neměli být tak upjatí.

Diskuse ke článku
.