Před lety si nechala Natálie Kočendová poprsí zvětšit, ale i když jí to velice slušelo, ona nebyla moc spokojená. Převážně proto, že výrazně zhubla, shodila prý deset až patnáct kilogramů, a velká ňadra přestala ladit k jejím proporcím. Kromě toho měla i zdravotní obtíže... „Dlouhodobě jsem měla problémy se zády, na mou postavu byla takto velká prsa zátěž. Přišlo mi, že už je to moc. A taky jsem nemohla sehnat podprsenky a oblečení,“ svěřila se půvabná misska na sociální síti.

Zmínila, že první operace, tedy zvětšení její hrudní výbavy, bylo rozhodně bolestivějším zážitkem, a rovněž prozradila, že po týdnu léčení po zákroku už nemusí být upoutaná na lůžko. Dokonce už vyrazila i ven s pejskem, aby se protáhla - a vůbec jí nevadilo, že zrovna dnes nepanuje zrovna ideální počasí a často prší. „Ležet jenom na zádech, to je strašný. Více mě bolí záda než ta prsa,“ postěžovala si Natálie s tím, že je oteklá a nafouklá, takže teď pár dní bude nejspíš nosit jenom volné oblečení.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová je jednou z nejkrásnějších českých modelek Instagram

Konečně už měla také „tu čest“ se svým novým poprsím - doktor jí totiž vyměnil 460 mililitrové implantáty za silikony o velikosti 295 mililitrů, a ona je viděla až nyní při mytí vlasů.

„Musím říct, že to není vůbec špatný, vlastně je to hodně dobrý,“ usmívala se Kočendová šťastně. „Už se těším, až se to zahojí a vrátím se zase do formy, protože na konci srpna mě čeká natáčení filmu a v září letím na focení plavek do zahraničí...“ Plánuje proto chodit na laser, aby jizvy byly co nejméně viditelné...

Fotogalerie
95 fotografií