Dominika Jurenová se, ještě pod dívčím příjmením Stará, proslavila v historicky první řadě Česko Slovenské SuperStar v roce 2009. Na celkovém třetím místě, kdy lépe už si vedli jen dva muži, Miro Šmajda (34) a Martin Chodúr (33), stala nejlépe umístěnou ženou. Zpěv však pověsila na hřebíček, koneckonců i předtím se už věnovala spíše výživovému poradenství nežli hudbě, a je z ní maminka na plný úvazek. Jednomu dítku dala život v únoru loňského roku, druhé nosí pod srdcem. Své fanoušky před časem informovala o jeho pohlaví. „Moc se na tebe těšíme, holčičko naše,“ napsala totiž na instagram.

Nyní známá blondýnka slaví kulaté třicetiny. „Nikdy jsem si nemyslela, že ve třiceti budu v životě přesně tam, kde jsem vždy chtěla být, že budu mít opravdu všechno, co jsem si kdy mohla přát a že budu tak nekonečně šťastná. Vždyť kdysi pro mě byli třicátníci staří lidé... Ale asi je to normální,“ svěřila se s nadsázkou silně věřící oslavenkyně, která je podle svých vlastních slov nesmírně vděčná Bohu za všechno, čím ji za těch 30 let obdařil“.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Mám za sebou tolik splněných snů, tolik pohádkových momentů, že ani nevím, jestli si to vůbec zasloužím. Mám toho nejlepšího muže pod sluncem, kterého miluji každým dnem víc a víc. Mám doma nádherného, ​​zdravého syna, v bříšku dcerku a brzy jsem oficiálně máma dvou dětiček. V práci se mi daří a mám to štěstí dělat to, co miluji a v čem jsem dobrá. Mám kolem sebe úžasnou rodinu i přátele, skvělý okruh lidí,“ vypočítávala šťastná Dominika.

„Mám pocit, že mám celý život před sebou a to nejlepší teprve přijde,“ uzavřela kráska, jejíž život nabral obrátek v roce 2020. Tehdy poznala svého osudového partnera, po půl roce randění se zasnoubili a do dalšího půlroku se konala veselka.

Jak sama prozradila, kvůli své víře si s manželem na první sex počkali až po svatbě. Poté se pokoušeli o miminko - a nakonec se jim i zadařilo. Syn Miško, co dostal jméno po tatínkovi, přišel na svět před rokem a půl. A za měsíc Dominika porodí i „vytouženou dcerku“. „Život je krásný... Díky Ti, Bože,“ vyslala až do nebes slova plná pokory.

Fotogalerie
76 fotografií