„Pro odvážnější novou komunitu KUK link ve stories,“ lákala modelka Simona Krainová své příznivce na OnlyFans, kde si nově založila účet. Jde o službu s předplaceným obsahem – což znamená, že zde jednotlivci mohou dostávat od uživatelů peníze v případě, že si zaplatí za jejich sdílený obsah. A většinou je to obsah dost lechtivý, někdy vyloženě erotický… či přímo pornografický. Sexy plavovláska, která se řídí svým heslem „fu*k the age“, tedy „mr*at na věk“, je tímto konceptem vysloveně nadšená.

„Na řadu mých fotek na instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví, několikrát se mi stalo, že mi fotky nezveřejnili nebo nutili k odstranění,“ stěžovala si blondýnka známá i z filmů Byl jednou jeden polda či Kamarád do deště II na sociální síti. Přitom jak sama zdůraznila, focení, a to dokonce i to poněkud pikantnější, patří neodmyslitelně k její práci, kterou má ráda... a která ji živí. „A ano, živí mě velmi dobře.“

Video
Video se připravuje ...

Rozesmátá Krainová na Miss: Mám větší srdce nebo prsa? David Turek

„Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde,“ odkazovala na přísná pravidla instagramu, kde často pobuřuje i pouhý náznak bradavky. Po cenzuře pak vždy následuje dlouhá blokace účtu... Na OnlyFans jsou ale naopak takové fotky žádané a vyhledávané. A tak je umožním zhlédnout právě pomocí téhle jednoduché platformy. Jsem ráda, že existuje a umožňuje lidem, jako jsem já, svobodně rozhodnout, co budou publikovat a co ne,“ libuje si Krainová.

Kromě toho slíbila, že v rámci placeného obsahu nechá své příznivcetrochu více nahlédnout do svého soukromí“, z čehož vyplývá, že nepůjde jenom o nahaté akty. Za tohle odvážné rozhodnutí sklidila slova obdivu i od známých osobností – třeba od šéfkuchařky Kamily Rundusové (33) alias Kamu, co se na svém profilu také s gustem svléká. Stejnou měrou si ale Simona vyslechla i nějakou tu bídu. Mnozí z fanoušků si posteskli, že v jejich očích notně klesla. „Už nejste dáma, tak si klidně udělejte video na PornHub,“ rýpali do ní.

Fotogalerie
95 fotografií