Spolupráce s italskou značkou Calzedonia, jež se specializuje na dámské punčochy, se vyplatila kamarádkám Zorce Hejdové s Renatou Langmannovou, které si nemohly atmosféru na večírku vynachválit.

Moderátorka Zorka oblékla mini šaty s velkým výstřihem a bohatými rukávy, modelka Renata zvolila mini kostýmek, pod kterým měla jen krajkovou podprsenku. A zatímco Hejdová měla „obyčejné“ punčochy,  Langmannová si vzala hit letošní přehlídky, punčochy se sponami.

Svůdná byla také herečka Anna Kadeřávková, která oblékla tílko s výstřihem a kožené mini kraťasy. Nezahálela ani modelka Andrea Kalousová v crop topu a kraťasech.

Hvězdou večera ale byla skoro nahá brazilská modelka Alessandra Ambrosiová. Ta se do síťoviny oblékla skoro celá. Intimní partie jí zakrývaly jen podprsenka a poloviční šaty s hodně vysokým rozparkem. „No, ‚pár´ zajímavých osobností včera přišlo,“ komentovala Hejdová přítomnost slavných modelek na večírku. Tím měla na mysli právě Alessandru, Ashley Grahamovou, Toni Garrinovou nebo francouzskou modelku Camille Razatovou.

Video
Video se připravuje ...

Renata Langmannová a Ondřej Novotný: Máme tady rande! Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií