Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jsem „James Bond v sukních“: Ex-KGB špionka teď radí, jak svést jakékoli muže!

17. února 2024
13:47

Bývalá ruská špionka Alija Roza (39) vábila zahraniční agenty svými „řečičkami z ložnice“, již od svých sedmnácti let. O půvabné Alije se říká, že byla „ženským Jamesem Bondem“ a stala se odbornicí na „psychologii mužů“. Založila si školu, která učí ženy, jak získávat partnery svých snů. Zájemcům předává osvědčené rady jak vyvoleného svést pouze v pár krocích…..

Zásadní rada, jak muže zaujmout je „nikdy neodpovídat přímo“. Dodala: „Pokud vám muž položí přímou otázku, dobrou odpovědí je říct: 'Hádej?' To zvyšuje vaši intriku a udržuje muže v nejistotě.“ A pokud to nezabere, má Alija ještě kontroverznější triky.

Devětatřicetiletá Alija Roza se narodila za železnou oponou v Kazachstánu a krátce po pádu Sovětského svazu v roce 1991 špehovala pro ruskou vládu. Díky poučkám z tajné školy KGB byla schopna získávat přísně tajné informace a vábila nepřátelské agenty, píše o ex špionce Daily Mail. 

Vlastenectví vyměnila za plné kapsy peněz

Alija, ale již není špionkou, v roce 2017 si založila vlastní workshop, kde učí ženy, jak svést jakéhokoli muže chtějí. Nyní má ve své škole, skládající se z dvou tisíc členů, kteří jsou ochotní platit £200 (5600 korun českých) na hodinu! Podle slov svůdné ex-špionky si dokáže vydělat ze svého podnikání až 1,5 milionu liber ročně (přes 42 milionů korun).

Říká, že tajemstvím svádění mužů - ať už jako špionka nebo civilistka - je sebedůvěra. „Stejně jako mě to učili ve škole pro špiony, všechno vychází z vaší nálady,“ řekla. Pětkrát vdaná Alija říká, že ženy, které chtějí zaujmout muže, by měly být při setkání „nadržené“.

„Jde o to vyvolat v muži živočišné touhy,“ řekla. Další z Alijných rad zní, že by se ženy měly před schůzkou snažit vzrušit.

Alija si dokonce i pro movitější zájemce založila i soukromý klub „Super Lady“, kde mají ženy přístup na exkluzivní akce na červeném koberci pořádané značkami jako Chanel nebo Versace. „Když pořádám nějakou akci, zvu je na módní prezentace nebo odpolední čaje, mám přístup k celebritám a luxusním módním značkám, které je těžké získat.“

Cesta ke KGB

Alija, která žije v Los Angeles, ale její životní styl ji často zavede do Evropy, říká: „Když jsem chodila do školy, byla jsem šikanovaná šprtka. Moje matka i otec byli členy sovětských tajných služeb, takže pro mě bylo asi přirozené, že jsem se k nim také dostala.“ Když bylo Alije 17 let, oslovila ji FSB (dříve KGB), aby se nechala vyškolit v temném umění špionáže.

Před pár lety ruská tajná služba znova kontaktovala Aliju ohledně návratu. „Řekla jsem ne k nim už nikdy. Chci žít normální život a využít své schopnosti k dobru.“

Mr MRD ( 18. února 2024 15:19 )

Ty jsi ale kus vemene!

krapotkin ( 17. února 2024 20:40 )

Zas taková kočka to není, Češky na ulicích jsou mnohdy podstatně hezčí.

Zobrazit celou diskusi