Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy policistka Alexa dobývá sociální sítě: Zatkněte mě, prosí ji fanoušci

Autor: rc - 
6. října 2023
14:55

Hvězdou instagramu se stala sexy policistka Alexa Narvaezová. Kolumbijská kráska je velkou fotbalovou fanynkou a často chodí hlídkovat na fotbalová utkání. Fandové jsou z ní naprosto paf a někteří dokonce přiznávají, že na stadion chodí jen kvůli ní. Další žadoní, aby je krásná policistka zatkla!

Krásná kolumbijská policistka vzala sociální sítě útokem! Alexa Narvaezová pracuje v bezpečnostních složkách a k tomu je úspěšnou influencerkou. Jen na sociální síti instagram ji sleduje 1,8 milionu fanoušků! Lidé ji přezdívají „digitální velvyslankyní“ policie. Alexa plní svůj profil dráždivými fotografiemi a fotkami nejen v policejní uniformě, ale také v bikinách.

Mnoho z fanoušků si dozajista Alexa získala na fotbalovém stadionu Pascual Guerrero, který je domovem fotbalového klubu América de Cali. Kráska je totiž velkou fotbalovou fanynkou a na utkáních oblíbeného klubu často hlídkuje.

V sobotu 24. září se objevila na zápase mezi kluby América de Cali Atlético Nacional. Fotbaloví fanoušci byli ze sexy policistky naprosto paf.

Alexa po utkání na sociální síti zveřejnila video, na kterém v policejní uniformě postává u hřiště. Ve chvíli, kdy dá domácí klub gól, začne fandit. Fanoušci si cení jejího zápalu pro fotbal a někteří dokonce přiznávají, že na zápasy chodí pouze kvůli ní. „Pokaždé, když jdu na stadion, čekám, až ji uvidím,“ uvedl jeden z jejích sledujících. „Zatkněte mě,“ prosí další. „Myslím, že musím být zadržen,“ píše jiný fanda.

Video  Krásná Alexa Narvaezová dobývá sociální sítě.  - instagram/alexaaa_narvaez
Video se připravuje ...

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi