Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pamela Anderson zcela bez make-upu: Bývalá playmate ukazuje vrásky a sklízí ovace

6. října 2023 | 06:00

Jestliže v mládí holdovala bývalá playmate plastikám a výraznému líčení, na stará kolena se přiklání k přirozenosti. Pamela Anderson na týdnu módy v Paříži celému světu ukázala nenalíčenou tvář a od svých fanoušků sklízí ovace.

Pro Pamelu Anderson byla charakteristická velká silikonová ňadra, která hrdě vystavovala v seriálu Pobřežní hlídka, dále k ní patřily opálení, blond kadeře, výrazné líčení a tenké obočí. Poslední zmíněné její tvář zdobí stále, přehnaný make-up je už ale dávno minulostí. Bez něj se bývalá playmate ukázala na pařížském fashion weeku, kde se zúčastnila několika akcí, jednou z nich byly módní přehlídky Victorie Beckham nebo Vivienne Westwood.

VIDEO: Trailer k dokumentu Pamela, A Love Story.

Video se připravuje ...
Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story • VIDEO: Netflix

Dáma, která si kdysi tolik zakládala na umělém vzhledu, dnes hrdě ukazuje vrásky, a dokazuje tak, že umí stárnout s grácií. Pro magazín Elle šestapadesátiletá Pamela Anderson nedávno prozradila, že se přestala líčit po smrti své dlouholeté přítelkyně – maskérky Alexis Vogel, která v roce 2019 podlehla rakovině prsu. "Byla nejlepší. A já od té doby prostě cítila, že bez Alexis je pro mě lepší make-up vůbec nenosit,“ uvedla Pamela.

Přestože zpočátku byli její fanoušci v šoku a někteří ji nemohli bez make-upu poznat, nakonec za tento odvážný krok sklízí Pamela ovace. I bez líčení totiž vypadá velmi šik a sebevědomě a kromě trendy outfitů, ve kterých vyniká její fit postava, ji zdobí také bezchybná pleť a široký úsměv. A to je často mnohem víc než vrstva líčidel.

Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami, jestli Pamele Anderson sluší více přirozenost, nebo výrazné líčení.

 

Autor: Aneta Valešová