Teprve v červenci letošního roku odtajnila veřejnosti svého současného partnera, o pouhý měsíc později přidala další velkou životní změnu, co ji čeká: že bude mít miminko. Ačkoliv těhotenství bylo neplánované, na potomka se oba i tak moc těší – jak Nikola Čechová, kdysi známá především jako Shopaholic Nicol, tak i její přítel Adam. A dnes je už jasné, jestli to jedno blonďatý stvoření navíc“, co přivede na svět, bude syn, nebo dcera.

Na sociální síti totiž Nikola, šikovná influencerka, zveřejnila rozhovor se svou gynekoložkou. „Paní doktorka: ‚Máte tušení, jestli čekáte chlapečka, nebo holčičku?‘ Já: ‚No, já upřímně od začátku cítím, že to bude kluk.‘ Paní doktorka: ‚No máte pravdu, je to kluk jako buk!‘“ popsala dialog přímo z prohlídky. „A takhle jsme se dozvěděli, že Hrášek je chlapeček – a já, že moje intuice funguje dobře,“ libovala si.

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Tak snad nás všechny pak na porodním sále nepřekvapí porodní asistentka s větou: ‚Tak tu máme holčičku...‘“ vtipkovala Nikola, co si získala řadu příznivců (ale i odpůrců) díky účinkování v jedné z nejdrsnějších reality show, v Survivorovi. Tam sice drobná, štíhlá světlovláska nepatřila mezi nejsilnější ani nejšikovnější hráče po stránce fyzické, ale intrikařením a pomluvami úspěšně prošla většinou hry a dostala se téměř až do finále.

Její fanynky mimochodem ocenily, že to, že v jejím těle roste klouček, oznámila světu naprosto civilně, bez tipovaček ve stories, „gender reveal“ večírků a „bez praskání balonku“. To jsou totiž mezi celebritami oblíbené, leč poněkud okázalé způsoby, jak se pochlubit pohlavím očekávaného dítka. Místo bouchání konfet a rozkrajování dortu s růžovou či modrou polevou zvolila Čechová mnohem sympatičtější způsob – prostě napsala, jak to je.
Fotogalerie
61 fotografií