Kdo by jí nezáviděl, že si v tomhle nevlídném podzimním počasí „odskočila“ k moři, aby si alespoň na pár dní ještě prodloužila léto? Dominika Mesarošová vystavila slunečním paprskům své křivky v úsporných bikinách... a poskytla svým více než 38 tisícům fanouškům na sociální síti pohled nejenom na svá silikonová ňadra velikosti číslo pět, ale i ploché bříško... a příjemně oblé boky.

„Jo, jo, přátelé, je mě kus,“ napsala sebekriticky k momentce z vln, aby se vzápětí dočetla, že jí možná „kus“ sice skutečně je, ale je to kus opravdové ženské se vším všudy. Na rozdíl od vyhublých modelek, kterým by se daly bez přehánění spočítat kosti, a mohly by tak sloužit jako pomůcka anatomie na zdravotní škole, ona má křivky vysloveně slovanské - a je ji, jak se říká, za co chytit.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová: Muže ukecala k životní změně! David Turek, Elmer Carvalho

Kromě obdivných reakcí Dominičiných fanoušků, co žasli nad tím, jak skvěle maminka malého synka Eliána (5) vypadá, se ale našly v sekci komentářů i nějaké ty kousavější poznámky.

„Tyhle plavky teda vůbec nelichotí postavě,“ vpálila jí například jedna dáma - a dočkala se za svá slova několika souhlasných „lajků“. Posuďte ovšem sami, zda si takovou kritiku vůbec zasloužila...

Fotogalerie
54 fotografií