Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Anna Dvořáková šokovala svou proměnou! Které další slavné krásky vsadily na zrzavou?

11. ledna 2024 | 15:35

Pokud zrovna přemýšlíte nad změnou odstínu, máme pro vás tip – zrzavá bude trendy i letos. Dodejte i vy svým vlasům svěží refresh a zahalte je do ryšavých odstínů. Rozhodně neprohloupíte.

Hned na úvod je potřeba si říct, že není zrzavá jako zrzavá. Tento odstín v sobě ukrývá hned několik podob, a záleží tak na vás, zda zvolíte měděnou, jahodovou blond nebo zkusíte něco výraznějšího – třeba jako herečka Tatiana Dyková, která vsadila na ohnivou zrz. Nejenže ji přeliv omladil, ale ještě je díky němu nepřehlédnutelná. Ryšavých odstínů si totiž všimne naprosto každý.

VIDEO: Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže.

Video se připravuje ...
Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže • VIDEO: Videoredakce ženských webů

V novém odstínu se předvedla na premiéře nového seriálu skupiny Prima Vytoč mého agenta také herečka Anna Dvořáková. Všechny přítomné svou proměnou šokovala. Z půvabné blondýnky se totiž stala uhrančivá rudovláska, která v černých šatech s hlubokým výstřihem pohledy doslova přitahovala. Zrzavý nádech v jejím podání se bude hodit pro všechny brunetky, které touží své vlasy oživit.

Autor: profimedia.cz

Zrzavými tóny se pak na konci minulého roku pochlubila také Dagmar Havlová. Bývalá první dáma je proslulá svým umírněným módním stylem, který však nikdy nepůsobí nudně nebo upjatě. Naopak si stále zachovává mladistvý vzhled a jen těžko uvěřit, že věk této dámy začíná číslem sedm. Když pak navíc na svém Instagramu sdílela podzimní vlasovou proměnu, fanoušci nevěřili svým očím a tipovali by jí hned o několik let méně. 

Bude vám slušet?

Jak už bylo řečeno, zrzavá má mnoho podob a každý si ji může představovat trochu jinak. Počítejte ale s tím, že v ní rozhodně budete vidět. Zrz si může dovolit každá žena, záleží pak pouze na odstínu. Proto se raději poraďte se svým kadeřníkem.

Zrzavá krásně vynikne na ženách se světlou pletí a pihami. Pokud navíc máte světlé oči, nádherně je rozzáří. Jsou-li vaše vlasy blond, zrzku ze sebe uděláte velmi rychle. Nemusíte se hned barvit, postačí i zrzavý přeliv. Záleží jen na vás, po jak intenzivní změně toužíte.

U brunetek to bude trochu složitější. Pokud byste toužila po kompletní proměně, bude potřeba vlasy nejprve odbarvit a poté nabarvit na zrzavo. I v tomto případě se však poraďte se svým kadeřníkem, který zváží, zda vaše vlasy takovou proměnu zvládnou.

Přemýšlíte o změně barvy vlasů? Velký výběr různých odstínů najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se slavnými zrzkami.

Autor: Aneta Valešová