Svatba Paris Hiltonové a podnikatele Cartera Reuma byla vskutku okázalá, trvala tři dny a byly pozvány stovky hostů. Během svého svatebního maratonu dědička hotelového řetězce vystřídala desítky šatů. 

Až nyní, v den jejich 2. výročí svatby, se ale pochlubila těmi, ve kterých kráčela k oltáři se svým vyvoleným.  „Předtím, v roce 2021 11:11 hodin, to byla moje nejoblíbenější část dne. Nyní je to výročí jednoho z nejlepších dnů v mém životě. Šťastné druhé výročí, má lásko! Děkuji, že mě každým dnem děláš tou nejšťastnější holkou na světě. Jsem tak šťastná a vděčná za tento nádherný život, který spolu budujeme. Moc tě miluji, Dada," vyznala Paris Hilton lásku svému muži k jejich výročí svatby. 

Ze svatebního alba vytáhla mnohem víc snímků z onoho velkého dne. Je na nich samostatně jako nevěsta v šatech s dlouhými rukávy, stojáčkem u krku a závojem, spolu s ženichem během jejich slibu, poté kráčející od oltáře, vybrala i snímek z jejich prvního polibku. 

A nezapomněla ani na fotografie z prvního tance. To už na sobě měla zcela jiné šaty s korzetem a spadlými ramínky přes paže. Na hostinu se pak opět převlékla do šatů s perlami a závojem od ramen.

Video
Video se připravuje ...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton Instagram

Fotogalerie
58 fotografií