Když ho pracovníci obchodu našli, nezbylo jim, než zavolat městskou policii a vymyslet způsob, jak bezvládné tělo opilce dostat ven. Poradili si. Jeden z nakupujících trefný transport natočil a pod heslem »Ostrava kraj rázovitý« pověsil na internet.

Na videu je vidět strážníky, jak kolem pokladen táhnou paletový vozík s mužem »zbořeným« pod obraz a s baťohem pod hlavou.

„Pitný režim musí být. Ten teď bude celebrita. Až si po akci zavolá taxík, tak se ho taxikář zeptá: Chceš to oktávkou nebo paleťákem? Pouze v Ostravě – nový způsob odvozu na záchytku,“ vtipkovali lidé u videa.

Neschopen chůze

Kuriozní případ se odehrál v nákupním řetězci na Novinářské ulici v Ostravě. „Strážníci na místě zjistili, že muž zkonzumoval na prodejně téměř celou láhev. Poté usnul na zemi u regálu neschopen chůze,“ sdělil mluvčí ostravské městské policie Jindřich Machů.

Video
Video se připravuje ...

Strážníci odváží z jednoho z ostravských supermarketů opilého muže Facebook

Zaměstnanci ho nejdříve přesunuli do zázemí prodejny, kde ho položili na manipulační vozík. Přivolaná hlídka ho pak bezpečně přesunula do převozového vozidla Městské policie Ostrava.

„Následně byl muž dopraven do zdravotnického zařízení z důvodu silné intoxikace alkoholem,“ doplnil Machů.

Smutný konec?

Podle jednoho z komentujících ale úsměvný příběh má smutný konec. Dotyčný prý neskončil na záchytce, ale na interně. Další z komentujících poznal v opilci bývalého spolupracovníka a napsal, že hlavní aktér z videa bohužel za pár dní zemřel. Prý se upil. Informace však nelze ověřit.

Fotogalerie
4 fotografie