Majitel kasina se zpovídal z vraždy, mladší muž z těžkého ublížení na zdraví, oba činy ve stádiu pokusu. Trest 6,5 roku si má Hung S.N. odsedět ve věznici s ostrahou, jeho zaměstanec Adam O. má roční vězení podmíněně odložené na dva roky.

Nešťastný incident, který zachytila bezpečnostní kamera, odstartovalo neodbytné domáhání se vstupu hosta do herny. Člen ochranky Adam O. se snažil před ním zavřít dveře, pak následovala potyčka.

 

Kopy i rány baseballovou pálkou

„Obžalovaný napadl poškozeného třemi kopy, po pádu i údery do hlavy, kdy poškozenému způsobil krevní výron v oblasti levé očnice, zlomeninu stěny očnice a krvácení z nosu,“ popsal státní zástupce.

Do konfliktu se zapojil i majitel kasina, vyzbrojený baseballovou pálkou. Tou oběť podle obžaloby zřezal. „Poškozenému tím způsobil poruchu vědomí, krvácení z ucha, tržnou ránu v čelně spánkové krajině, krvácení mozkových plen, vícečetné zlomeniny klenby lební, zlomeninu žeber a další mnohačetná zranění,“ vypočetl žalobce. Zraněného záchranáři letecky transportovali do plzeňské fakultní nemocnice, kde lékaři bojovali o jeho život.

Přiznal vinu, druhý ne

 Hung S. N. svoji vinu doznal. Člen ochranky Adam O. tvrdil, že se jen bránil. Za pokus vraždy navrhoval státní zástupce majiteli kasina devět let ve věznici s ostrahou. Obžalovaný muž se již napadenému omluvil, odškodnil jej a uhradil škodu zdravotní pojišťovně.

Pro člena ochranky požadovala obžaloba tři roky podmíněně odložené na pět let. Verdikt není pravomocný. Jak obžalovaní, tak státní zástupce si ponechali lhůtu na rozmyšlenou.

VIDEO: Incident z dubna 2023 v ašském kasinu mezi nezvaným hostem, členem ochranky a majitelem kasina.

Video
Video se připravuje ...

Nezvaného hosta zbila ochranka kasina i majitel, napadený téměř zemřel, majitel kasina skončil ve vazbě. . . PČR

Fotogalerie
5 fotografií