Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

13. ročník veletrhu Svatební Dny v hotelu Clarion proběhne už v lednu

5. ledna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Již po čtrnácté se Praha stane epicentrem svatebního dění, a to díky veletrhu Svatební dny, který se koná v pátek a sobotu 12. 1. až 13. 1. 2024 v elegantním prostředí hotelu Clarion v Praze ve Vysočanech. Tato událost slibuje nejen širokou škálu vystavovatelů z různých svatebních oborů, ale také bohatý doprovodný program plný živých vystoupení a módní přehlídky se známými osobnostmi.

Během těchto dvou dnů se návštěvníci mohou těšit na pestrý program, který nabídne živá vystoupení a módní přehlídku s hosty jako Aneta Krejčíková, Adéla Elbel a Míša Tomešová. Nejen kapela Best days pak přinese do prostoru hotelu Clarion živou hudbu a skvělou atmosféru, která bude ladit s tou svatební.

Autor: www.svatebnidny.cz

Naši vystavovatelé představí to nejlepší ze světa svatebních příprav. Od krásných svatebních šatů přes unikátní design snubních prstýnků, snímků od profesionálních fotografů až po nabídku svatebních míst. Návštěvníci budou mít možnost prozkoumat a porovnat nabídky přímo od špičkových profesionálů v oboru.

Veletrh Svatební dny není jen o prohlížení výstavních stánků, ale i o aktivní účasti. Během veletrhu se koná soutěž o řadu zajímavých cen, které rozhodně zaujmou budoucí novomanžele. Od romantických víkendů až po speciálního hosta na vaši svatbu. Cen je mnoho a šanci vyhrát má opravdu každý.

Autor: www.svatebnidny.cz

Náš veletrh v hotelu Clarion slibuje spojení inspirace a zábavy, nabízí kompletní průvodce pro páry plánující svůj velký den. Je to jedinečná příležitost nejen pro ty, kteří se blíží svatebnímu dni, ale i pro ty, kteří si chtějí prohloubit své znalosti o svatebních trendech a novinkách na trhu. Tato událost slibuje být jedním z nezapomenutelných okamžiků pro všechny brzké novomanžele a nejen je.