Jen co se novomanželé Mirek DopitaAgátou Hanychovou ráno po svatební hostině probudili, hráč amerického fotbalu oslovil influencerku „manželko“. Z toho byla Agáta v šoku. „On na mě: ‚Dobré ráno, manželko!‘ A já jsem se na něj otočila a říkala si, s kým to mluví. A on mluvil se mnou. Ani já nejsem zvyklá říkat někomu manžel,“ přiznala Hanychová v živém vysílání na instagramu.

Tři dny před závěrem roku 2023 se sice stala manželkou Miroslava Dopity, ale nadále si zachová svou identitu. „Ano, dívčí jméno jsem si nechala. To, že jsem si příjmení jednou změnila, mi stačilo, já už si vždycky budu nechávat svoje příjmení, kdybych si ještě někoho brala, což nechci,“ odpověděla svým sledujícím během vaření kuřecího vývaru a dodala, že nejenže nechce další svatbu, ale ani už další dítě.

Co se týče samotné svatby, pro Agátu nebyla veselka žádnou novinkou. „Byla to moje třetí svatba. Protože Jakuba (Prachaře - pozn.red.) jsem si vzala jednou na úřadě, pak jednou v kostele, takže jsem byla za něj vdaná dvakrát a Mirka jsem si vzala potřetí na zámečku,“ vysvětlila Hanychová.

Detaily svatby

Svatba byla naplánovaná na rychlo, obřad proběhl na zámečku Roztoky u Prahy, oddala je Agátina sestřenice a na hostinu se přemístili na Okoř. „Jelikož to byla svatba hlavně pro děti, tedy nejvíc asi pro Kryšpína, který si to přál, tak jsme měli knedlíčkovou polévku, pak jsme měli steak, lidi si k tomu mohli dát hranolky, grilovanou zeleninu nebo jen tak samotný. Šaty jsem měla půjčené ze svatebního salonu a svatební noc ještě nebyla, protože tady jsou pořád nějaké děti,“ prozradila Hanychová pár detailů ze svého velkého dne.

Nakonec se svým „holčičkám“ pochlubila i s romantickou žádostí o ruku. „Bylo to tak, že já jsem musela žádat Mirka o ruku, protože on už mě jednou o ruku žádal, ale nemusela jsem mu dávat prstýnek, takže já jsem ho požádala a on si pak klekl a požádal on mě. Bylo to krásný, byly tady všechny děti, bylo to dojemný," svěřila se. 

V novém roce se hned vrhla opět do práce a nyní ji čekají pohovory se slečnami, které by jí spravovaly sociální sítě. Agáta navíc poptává i uklízečku. Přece jen, v domácnosti už je jich o jednoho více, takže je v domě zase o něco více věcí k úklidu.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
69 fotografií