Není pochyb, že herečky Nela Boudová a Světlana Nálepková jsou velké kamarádky. Před měsícem spolu trávily nějaký čas v Thajsku, odkud sdílely se světem své zklamání ze světoznámé zátoky Maja na Phi Phi Islands z filmu Pláž, teď si slavné dámy vyrazily na Kanárské ostrovy. Před pár dny ještě byly na Lanzarote, nyní se nacházejí na Fuerteventuře, odkud sdílejí přes sociální sítě zatraceně sexy fotky.

„Stále tady objevuji ‚moje‘ místa. Tohle je jedno z nich,“ napsala Boudová na instagram. „Fuerta je místo, kde všechno vyzývá k přirozenosti a svobodě… Volnost…“ Tak stručně shrnula snímky ze známého ostrova v Atlantském oceánu, co rozhodně zaujaly jejich příznivce. To proto, že jak Boudová, tak Nálepková na nich pózují u takzvaného Neptunova oka... a zdá se, že při svém koupání na sobě nemají vůbec nic.

Video
Video se připravuje ...

Pauza jim prospěla! Boudová s Tunou opět vrkají. Markéta Reinischová

A to jako opravdu nic, ani make-up, ani plavky! Zda si herečky skutečně dopřály koupačku „na Evu“, anebo pod vodou měly přece jenom spodní díl bikin, to se nedozvíme. Nejspíš záleží pouze na fantazii každého z nás... A i když by se dalo říct, že by si ve svém věku takovou provokaci mohly odpustit, co se reakcí na sociálních sítích týče, opak je pravdou. Za svou odvahu sklízí samé pozitivní komentáře!

„Vynikající nápad, který by zasloužil i detailnější dokumentaci,“ podotýkal například jeden vzrušený fanoušek. Smyslné záběry zaujaly jejich kolegy a kolegyně z umělé branže. „Nádherná fotka,“ žasla třeba herečka Tereza Kostková (47). Svým lajkem je ocenily také herečky Miluše Šplechtová (66), Michaela Dolinová (59) či třeba Kristýna Frejová (52), moderátor Aleš Háma (50) anebo herec Lukáš Langmajer (43).
Fotogalerie
47 fotografií