Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: První sex? Trapasy, strach z krvácení a orgie ve třech

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
5. ledna 2024
17:00

Poprvé. Někteří na něj s úsměvem vzpomínají celý život a jiní by si raději počkali o něco déle. Moderátorka Zorya Blue se svých hostů celý minulý rok ptala, jaký byl jejich první sex, a ti se jí svěřili se svými trapasy, traumaty, strachy i romantickými zážitky. 

Tento moment si kluci i holky představují mnohokrát. Jaký bude jejich první sex? Umělec David, který již několik let vyrábí na zakázku odlitky těl, svůj první sex nikterak neplánoval a rozhodně nečekal, že pro něj skončí takovým trapasem!

Video Už budu! Celá kompilace rozhovorů o prvním sexu - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

V 17 letech byl ubytovaný se svými rodiči a svou přítelkyní v hotelovém apartmánu. V jedné ložnici měl spát s rodiči a druhá místnost byla vyhrazená pro jeho dívku. "Někdy v jednu hodinu v noci jsem přeběhnul z pokoje do pokoje a prostě navštívil svoji přítelkyni," vyprávěl David s tím, že vůbec neplánoval, že spolu budou mít tu noc sex.

"Blbý je to, že když už jsme měli ten první akt, tak nám tam vlezla maminka a začala mi tam v té nejvíc nekomfortní chvilce nadávat, že co jsem si to dovolil, utéct z toho pokoje, a že tam vlastně dělám takovýhle věci?! Prostě mě vyhodila a odvedla pryč," líčil, jak jej matka načapala v misionářské poloze. David se cítil zahanbeně, ale nevzdal se a ve tři hodiny ráno se ke své slečně vrátil. "V tomhle věku to můžete dělat kdekoliv, v Tescu, na náměstí, v lese... Ty hormony jsou, jak bych to řekl, v tom těle rozprouděný, takže je vám úplně jedno, kde jste a kdo se na vás kouká," dodal s úsměvem.

Slečna s přezdívkou Terinka 009 je aktivní na webu kalhotkomat, kde prodává své erotické fotky a videa. O své panenství přišla v 15 letech s přítelem, s nímž tehdy chodila 2 měsíce. "Bylo to teda dost zajímavý, protože jsem začala brát antikoncepci a měla jsem menstruaci. On už to nemohl strašně vydržet, takže samozřejmě nás napadlo, že si vezmeme hadru, kdybych náhodou nějak hodně krvácela. Nenašli jsme nic reprezentativního, takže to byl fakt kus hadry," popisovala Terinka 009, jak se na první pohlavní styk připravovali.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz.

Po letech přiznává, že z toho moc neměla, protože pořád měla pocit, že po ní všude zůstane krev. "Už bych to asi neopakovala to moje poprvé. Počkala bych radši týden, ať to za něco stojí," přiznala hostka. Tanečník Štěpán Ruszkowski zažil své poprvé s mužem v 18 letech a moc příjemnou zkušenost tehdy neměl. Daleko lepší zážitek měl ale při svém druhém "poprvé", kdy během trojky měl pohlavní styk se ženou. Jaké měl pocity při prvním sexu s mužem a později se ženou?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.