„Nemohou se dohodnout na tom, jak se bude miminko jmenovat,“ vysvětlil údajné důvody toho, proč hercův novorozený potomek zatím nemá žádné jméno, jeho blízký přítel.

Herec měl být u porodu

Blízký zdroj z umělcova okolí také prozradil, že měl být herec u porodu. „Odvezl ji i do porodnice.“ Kdo by se ale domníval, že je snad zase vše jinak a herec se vrátil k bývalé přítelkyni, aby se stali kompletní rodinou, ten by se mýlil. Údajně hned po porodu Nosek spěchal domů za novou přítelkyní.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Nosek: Ženit se nechystám, už sem to jednou zažil Pavlína Horáková

Návrat se zatím nekoná

Jak to tak zatím vypadá, o šťastné a spokojené rodince v případě Noska a jeho bývalé přítelkyně nejspíš nemůže být řeč. Na druhou stranu je i tak přítomnost herce u porodu prvorozeného synka přinejmenším znamením příměří s bývalou partnerkou Zuzanou a také toho, že svou novou životní roli otce bere zodpovědně.

Nicméně návrat dvojice k sobě, která se před pár lety objevila v reality show Výměna manželek, je zatím v nedohlednu. Už jen proto, že herec z Účastníků zájezdu nebo ze seriálů Vyprávěj a Co ste hasiči má mít novou partnerku Ivetu. Zaláskovaný herec za ní spěchal hned z porodnice k sobě domů, kde přitom ještě před nedávnem namísto s novou láskou bydlel právě s bývalou přítelkyní Zuzanou.

„Zuzana musela odejít ze společného bytu, který oba financují z hypotéky,“ prozradil zdroj Expres.cz s tím, že i když oba bývalí partneři spolu nyní vycházejí, hercovy city už patří jiné ženě.

Fotogalerie
49 fotografií