Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Influencerka šokovala fanoušky: Provdala se prý za bratrance a teď čekají miminko!

Autor: rc - 
10. ledna 2024
23:10

Poprask na sociální síti TikTok způsobila Makenna „Kenna“ Hagemeyerová z amerického Utahu. Jednadvacetiletá influencerka svým fanouškům sdělila, že její manžel Eli Hagemeyer (25) je ve skutečnosti i jejím bratrancem! O příbuzenském vztahu se dozvěděli, když spolu chodili půl roku, ovšem stejně se vzali.

Makenna nemá problém jít s kůží na trh a s celým světem se dělit o podrobnostech z jejího soukromého života. Rodačka z amerického Utahu dokonce svým fanouškům prozradila, že věděla, že jsou se svým manželem příbuzní ještě před svatbou. „Po šesti měsících našeho vztahu jsme zjistili, že jsme vlastně bratranec a sestřenice,“ uvedla v jednom z příspěvků, který vzbudil velký rozruch. Navíc Makenna dodala, že jim to nezabránilo, aby se vzali. Ve videu, v němž oznámila šokující tajemství, je se svým manželem Elim v objetí.

Video mělo 1,4 milionu zhlédnutí a začaly se u něj štosovat komentáře. „To je incest,“ psal jeden z komentujících. „To je dobrý způsob, jak ušetřit peníze. Rodinné setkání a svatba zároveň,“ vtipkoval další. „Hej, nemusíme na internetu říkat…všechno,“ vyzýval ke zdrženlivosti další. Další fanoušci se dožadovali toho, aby sdělila, jak blízcí příbuzní jsou. Makenna totiž rovněž uvedla, že plánují miminko. Influencerka se po více než měsíci snažila uklidnit rozruch a nakonec svým fanouškům oznámila, že jsou vzdálení příbuzní. „Ano, můj manžela já jsme vzdáleně příbuzní,“ uvedla.

Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi