Gillian Andersonová se sice proslavila rolí agentky Scullyové v Aktech X, v poslední době však září v seriálu Sexuální výchova. Tam hraje sexuální terapeutku, která zdobí svůj domov falickými sochami a uměním s motivy yoni (abstraktní ztvárnění ženského pohlavního orgánu). To zřejmě herečka přijala za své, jelikož se na Zlatých glóbech ukázala v šatech s vyšívaným vzorem po celé sukni... co měl motiv právě takto lechtivý.

Dvojnásobná držitelka tohoto filmového ocenění se zúčastnila předávání cen v bílých společenských šatech bez ramínek od Gabriely Hearstové (47), v nichž vypadala prostě božsky. Všichni se soustředili spíše na Gillianin útlý pas, její šperky či elegantní metalickou kabelku, a tak snadno přehlédli tvary zdobící celou látku. Na první pohled se zdály jako květinové, ale při bližším zkoumání bylo jasně poznat, že se jednalo o lineární ztvárnění vagíny.

Video
Video se připravuje ...

Trailer ke 4. sérii seriálu Sexuální výchova Netflix, idh

Jak herečka prozradila magazínu Vogue, tento nepříliš obvyklý design na společenskou róbu si výslovně u slavné módní návrhářky původem z Uruguaye vyžádala. 

„Jsem ráda, že Gabriela přijala tuto výzvu!“ pochvalovala si s tím, že tak zároveň propaguje i svou značku G Spot - jejíž mantrou je „upřednostňovat potěšení“. Aby však nikoho na Glóbech neurážela, údajně všem tvrdila, že její šaty jsou „pokryté pivoňkami“...
Fotogalerie
56 fotografií