Slovy „hlavně se nesmějte“ uvedl na instagramu moderátor Jan Musil svou fotku z roku 1999, což bylo před 25 lety - tedy před neuvěřitelným čtvrtstoletím. „Pro správné počtáře, to mi bylo skoro 32 let,“ doplnil pro jistotu muž, jenž se v tom roce již pravidelně objevoval na televizních obrazovkách - od roku 1997 do 2002 moderoval na Nově diskusní pořad Áčko, který ve své době slavil obrovské úspěchy.

Populární moderátor, mimochodem původně vyučený kuchař - číšník, si prošel velkou změnou. Tehdy jako mladý muž dělající své první krůčky ve světě šoubyznysu, zprvu začínající v kabelovkách v Havířově a Ostravě a od roku 1996 pak působící i v pořadech Snídaně s Novou či Kolotoč, měl tenkrát holou tvář a husté vlasy. Dnes má holou hlavu a hustý bílý plnovous, jaký by mu i Santa Claus mohl závidět.

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil bojoval o život i o lásku! A řekl pravdu o televizních pořadech! 

Velkou změnou v jeho životě je i fakt, že tenkrát byl ženatý se ženou, se kterou měl dvě dcery. A přestože má ke své ex-manželce stále velice blízko a díky dcerám je dnes také pyšným dědečkem, po jeho boku najdete muže. Na přelomu tisíciletí (si) totiž přiznal svou homosexuální orientaci a aktuálně je jeho životním partnerem o 24 let mladší sympaťák Jakub Gareth Bialý. A Musil je s ním náramně šťastný.

Retro snímek Musilovy příznivce spíše dojal nežli rozesmál. „Čemu bychom se měli smát?“ podivovali se u fotografie, která ani ne za čtyřiadvacet hodin nasbírala téměř dva tisíce „lajků“. A to dokonce i kolegů z umělecké branže - srdíčkem ho ocenila například moderátorka Lucie Borhyová (45), hvězda nováckého zpravodajství, či zpěvák Miro Šmajda (35), jehož proslavila Nova díky pěvecké show SuperStar.
Fotogalerie
45 fotografií