Jason Momoa a Lisa Bonetová začali svůj vztah v roce 2005. Slavnostně si pak řekli své „ano“ v roce 2017 - zatímco pro herce známého dnes ze snímků Aquaman, Rychle a zběsile 10 či z kultovního seriálu Pobřežní hlídka, to byla první veselka, jeho paní měla za sebou už jedno neúspěšné manželství - poprvé se provdala za zpěváka Lennyho Kravitze (59), s nímž měla dceru Zoë (35), úspěšnou herečku. Během vztahu Jasona a Lisy přišly na svět dvě děti, dcera Lola (16) a syn Nakoa-Wolf (15).

V roce 2020 však slavní manželé překvapili veřejnost oznámením, že je jejich vztah minulostí... a plánují rozvod, prý „se vzájemně uvolňují, aby byli tím, kým se učí být“. Jenže po dlouhé dva roky se vůbec nic nedělo, a tak jejich příznivci už začínali skoro doufat, že se rozvod odkládá a manželství se jim přece jen podařilo zachránit. Nicméně nyní server TMZ informoval, že Lisa nakonec beztak podala žádost o rozvod, čímž definitivně uzavřela kapitolu jejich lásky...

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Aquaman Vertical Ent., INT

Podle rozvodových papírů uvádí Lisa datum jejich rozchodu na 7. října 2020 – což znamená, že si celkově užili pouze 3 roky šťastného manželského života. Dohoda o péči o děti by neměla být problematická, manželé se shodli na střídavé péči. 

A pokud jde o movité a nemovité statky, měli vždy oddělený majetek a Lisa nežádá od svého úspěšnějšího muže žádnou finanční manželskou podporu, tedy žádné „výživné“, jak tomu bývá u rozvádějících se celebrit zvykem. Rozvod tedy bude rychlý.
Fotogalerie
41 fotografií