Výměna manželek ve středu představila ráznou Darinu (36), která zamířila do malé vesnice ve Středočeském kraji do rodiny, kde tatínek prochází změnou pohlaví, zatímco druhým směrem zamířila Kačka (29), která hledá sama sebe. Jak prozradila, manželovu změnu pohlaví nenesla moc dobře, a i když ho – respektive ji – stále miluje, frustraci v minulosti prý „řešila“ milenci... a sebepoškozováním. Žiletkou se řezala do zápěstí. Po natáčení to mezi manželkami nebylo o nic méně dramatické...

„Byly u nás vztahový změny, prošli jsme si nějakou revolucí. Byl tam rozchod a teď je to ve fázi, že nevíme, jestli je to rozchod, nebo ne,“ přiznala bez obalu Kačka. „Já jsem někoho potkala, myslela jsem si, že s ním budu, ale jsem zase s tou Domčou, je mi s ní dobře. Ten náš vztah tu pořád je, furt se máme rády,“ pokračovala. „Sama se sebou balancuju, jestli ten sex je důležitej, nebo jdou najít i jiný cesty, co se týče postelový stránky,“ popisovala složitý sexuální život.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek o tranzici: Jak to celé bylo? TV Nova

„Pořád si ale říkáme, jak chceme být spolu a nedovedeme bez sebe být, takže... jsme pořád spolu,“ doplnila Dominika. Přestože se Kateřina odstěhovala, většinu času tráví v Dominičině bytě. Jak totiž Kateřina sama uvádí, v Dominice má stále dokonalého životního parťáka. „A děti jsou spokojený, že jsme všichni pohromadě a doma.“ V době odluky si totiž své dvě ratolesti střídaly po týdnech, což nelibě dopadlo především na malou Alenku (8), pro kterou se rozpadl celý svět.

Darina, která byla u Dominiky (a neustále jí tranzici vymlouvala), Výměnu předčasně ukončila – to když se dozvěděla o Katčině automutilaci. „Bála jsem se, že kdyby Káťa u nás náhodou měla nějakou slabou chvilku, stýskalo se jí po dětech, tak aby nesáhla po žiletkách a děti to neviděly. Tomáš by to třeba ani nezpozoroval, že je tam něco špatně,“ vysvětlovala. Její obavy však byly zbytečné. „Jsem strašně ráda, že fungovali fajn. Káťa se hezky postarala o celou moji rodinu,“ ocenila.
Fotogalerie
31 fotografií