Má za sebou řadu rolí v úspěšných filmech, na vlastní kůži ale Vica Kerekes také poznala, jaké to je práci nemít. „Rok jsem nic nedělala. Já vydělám nějaké peníze a potom čekám,“ přiznala slovenská herečka v talk show Adely Vinczeové Trochu inak s Adelou.

Na rozdíl od svých kolegů ale do své budoucnosti dosud neinvestovala. „Já nemám auto, já nemám dům, opravdu nemám. Nevlastním nic. Nevlastním ani byt. Jsem v podnájmu. Normálně si uvědomuji a skoro každý den myslím na to, že ležím na té posteli a vím, že jsem smrtelná. Už mám pět minut a odcházím a to je ideál samozřejmě. Ale někdy to přijde, bum a už nejsem,“ svěřila se Kerekes, která nelpí na materiálních věcech.

Neustále má v živé paměti odchod své babičky, která odešla umřít do nemocnice jen s trochou věcí. „Stala se taková věc, že moje babička odcházela s igelitkou do nemocnice a tehdy jsem ji viděla naposledy. Ona byla úžasná v tom, že žila pro nás, pro svoji rodinu. Ale nikdy nezapomenu na ten obraz. Že odešla s tou igelitkou. Co do ní zabalíš? Kartáček na zuby… To je všechno, co máš. A už druhý den nic, už není,“ vysvětlovala herečka svůj pohled na věc. Nebýt majitelkou ničeho velkého je pro ni nejspíš více než osvobozující a vydělané peníze je lepší utratit za zážitky.

Video
Video se připravuje ...

Vica Kerekes si ve filmu Indián zahrála potvoru a splnila si sen Bioscop

Fotogalerie
29 fotografií