Na tenhle výlet do Los Angeles v Kalifornii zpěvák Jan Bendig zřejmě jen tak nezapomene. Kromě bohatého programu, během nějž si prohlédl místní zajímavosti, měl tu čest seznámit se se světoznámou zpěvačkou LP italsko-amerického původu. 

„Zdravíme z moc fajn večeře tady z LA s úžasnou zpěvačkou LP, Ivetou a Lukášem. LP, moc děkuji za nádherný večer a miluji tvého pejska Orsona,“ vzkázal zahraniční kolegyni nadšený Bendig přes instagram. „Moc ráda jsem vás viděla!“ odpověděla mu LP mile v angličtině. 

Bendig a Maurerová jsou už nějaký čas přátelé. V listopadu si ho i s bratrem Marsellem (25) pozvala do Víkendové Snídaně, kterou moderuje, a v létě spolu všichni tři řádili na přehlídce Debbie Brown (29) na festivalu ve Varech.

Zdá se, že LP do party své mladší přítelkyně zapadla na výbornou. Bendiga s Rajmonem dokonce pozvala k sobě domů na soukromou večerní párty u bazénu. 

Bendig v Hollywoodu

Kromě slavné zpěvačky – vlastním jménem Laury Pergolizziové – toho Bendig v LA viděl skutečně spoustu. Zavítal do studií Warner Bros, kde si prohlédl kulisy a rekvizity z těch nejslavnějších seriálů televizní historie, proletěl se helikoptérou nad slavným nápisem Hollywood, nad pláží Venice Beach, kde se natáčela Pobřežní hlídka, nad opulentními sídly světoznámých celebrit i právě renovovaným sídlem Playboye.

V jeden moment se dokonce nacházel přímo před vchodem do domu mladé miliardářky Kylie Jennerové (26), kterou se snažil vylákat ven troubením na klakson auta. „Kylie, pojď ven!“ volal na ni z legrace. Ať už byla doma, nebo ne, taktika nezabrala.

Nechyběla ani návštěva děsivého hotelu Cecil v nechvalně proslulé čtvrti, o kterém vznikl i dokument na Netflixu. Samozřejmě v noci! „Katastrofa, moc se tady bojím,“ ošíval se nervózně mladý zpěvák na nejnebezpečnějším místě v Los Angeles. 

Video
Video se připravuje ...

Jan Bendig přispěl Vánočnímu zázraku Blesku 10 000 Kč! David Turek

Fotogalerie
59 fotografií