Helen Stanku vyložila každému znamení zvěrokruhu doslova karty na stůl a upozorňuje tak, na co si má dát pozor každý z nás v následujícím roce v oblasti financí, práce, ale i mezilidských vztahů. Co tedy předurčují hvězdy?

Blížencům kartářka doporučuje chytit zajímavé příležitosti za pačesy, protože by byl hřích je nevyužít. Dokážou je totiž proměnit v úspěch, který je profesně velmi posune dál.

Přestože Rakům nic chybět nebude, upozorňuje Helen Stanku u těchto zrozenců na stereotyp a přílišnou obětavost vůči druhým. Zaměřit by se tak měli především sami na sebe a nenechat si věšet takzvaně bulíky na nos.

Lvům by se z hlediska financí mělo poměrně dařit, strádat nebudou, avšak na pracovišti se zaměří na vztahy a budou si hlídat své hranice a nastavovat nové.

Zrozencům znamení Štíra se dostane nové inspirace, ale také uznání za skvělé nápady. Je však nutné je dotáhnout do zdárné realizace. V práci se budou cítit dobře nejen Štíři, ale i Střelci. Práci totiž budou stavět na první místo, bude je neskutečně naplňovat a už nyní ji vnímají jako smysl života.

Co předurčily karty ostatním znamením? To se dozvíte v úvodním videu!