Dnes je slavnou zpěvačkou a také módní ikonou, v raném věku byla ale otloukánek. „Když jsem vyrůstala, zažívala jsem ve škole hodně šikany. Vždycky proto říkám Harper, jak je důležité být laskavá a upozornit, když je někdo šikanován. Zvlášť, když je na hřišti nějaká samotná holčička, protože to byla kdysi její maminka,“ svěřila se Victoria Beckhamová nedávno na Instagramu.

V dětství neměla mnoho kamarádek a ve škole si zažila své. Proto se zapojila do Aliance proti šikaně a apeluje na všechny děti, aby byly tím nejlaskavějším dítětem ve třídě. „Bolí to, jděte a mluvte s tou malou holčičkou,“ vyzývá mladistvé, aby se k sobě chovali slušně a laskavě.

Své děti k takovému postoji s manželem Davidem Beckhamem vedou. Učí je být slušnými lidmi, bránit slabší a zároveň nezneužívat svého postavení. Učí je zodpovědnosti a také musí pracovat. „Oba jsme s Victorií byli vychováni v přísné disciplíně a k respektu k ostatním a děti to tak mají také,“ doplnil ji slavný fotbalista s tím, že synové Brooklyn a Romeo museli v teenagerském věku chodit pracovat do kavárny, aby poznali hodnotu peněz.

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně Profimedia

Fotogalerie
35 fotografií