Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Expremiérka Ardernová (42) rok po oznámení odchodu: Svatba s životní láskou uprostřed vinice

Autor: trm - 
13. ledna 2024
13:32

Bývalá novozélandská premiérka Jacinda Ardernová se necelý rok po konci ve funkci vdala. Po několikerém odkladu si vzala dlouholetého partnera, moderátora Clarka Gayforda. Pár má téměř šestiletou dcerku Neve, zasnoubený byl od roku 2019.

Loni v lednu oblíbená premiérka Ardernová šokovala Nový Zéland, když oznámila, že ve vysoké politice končí, protože už nemá dost sil. V té době už čelila masivním protestům, zejména kvůli přísným opatřením, které země zavedla během covidové pandemie.

Ardernová a Gayford plávali svatbu už v roce 2022, právě kvůli covidu ji ale odložili.

Podle australských médií oblékla expremiérka bílé šaty ušité na zakázku, které doplnila dlouhým závojem – nápadně podobným tomu, jaký před 47 lety měla na svatbě její matka.

Svatba se konala uprostřed známé vinice Craggy Range v srdci Hawkes Bay na Novém Zélandu.  

Na seznamu hostů byla kromě rodiny a přátel řada kolegů Ardernov z dnes opoziční Labour Party, včetně vůdce strany a bývalého premiéra Chrise Hipkinse a jeho manželky Jade, informuje Daily Mail.

Pár se seznámil v roce 2012 a od té doby jsou spolu, v roce 2018 se jim narodila dcera Neve. Rozhlasový a televizní moderátor Clarke Gayford požádal Ardernovou o ruku v květnu 2019 na poloostrově Mahia v regionu Hawke's Bay.

Po narození dcery „první chlapík“ země, jak se Gayfordovi říká, dokonce nastoupil na mateřskou dovolenou, aby se Ardernová mohla co nejdříve vrátit do práce. Svou roli ve vztahu s političkou popsal moderátor slovy, že je ten, kdo se stará, aby „Jacinda neměla rtěnku na zubech, když někam jde, aby pořádně jedla a brala vitamíny“.

Donna ( 13. ledna 2024 14:17 )

No, chytrá holka, mohla by si vzít Pekařka a spol příklad 😁🤣

Celebrity-chachacha ( 13. ledna 2024 13:40 )

Super článek. V ČR ji fakt mají všichni rádi a je taktéž velmi oblíbená. Máňa z kravina ji přímo zbožňuje.

Zobrazit celou diskusi