Dlouho se Paris Hiltonová neusazovala a platila za nekorunovanou královnu všech večírků. To se ale změnilo, když dědička miliardového imperia poznala svého současného manžela. Rázem s ním začala plánovat velkou rodinu, což její slova nyní krátce po přivítání druhého potomka - dcery London (2 měsíce), kterou odnosila a porodila stejně jako prvorozeného Phoenixe (10 měsíců) náhradní matka, potvrzují. 

Teprve v listopadu roku 2023 oznámila miliardářka Hiltonová, že se její rodina rozrostla o dceru London, čímž se jí vyplnil další sen. Jak se ovšem zdá, sen o početné rodině tímto pro Paris Hiltonovou rozhodně nekončí. Ba právě naopak, což nedávno potvrdila.

Video
Video se připravuje ...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton Instagram

„Chceme tři nebo čtyři děti,“ svěřila se Paris v podcastu The Bellas Podcast. „Mluvíme o dětech od začátku, od prvních pár měsíců randění,“ dodala spokojená manželka a matka dvou dětí. Jisté je, že Paris už teď má prý v zásobě možná jména pro další potomky a také si nechala zmrazit dostatek vajíček. Příchodu dalšího dítěte se prý nebrání, jak ostatně potvrdila i v jednom z rozhovorů krátce po narození dcery London. 

Fotogalerie
96 fotografií