Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadné opálení Donalda Trumpa. Jak to stihl přes noc?

Autor: mav - 
17. ledna 2024
16:43

Exprezident USA Donald Trump (77) stále dbá na svůj vzhled. Nepřehání to ale trochu? Fotografie ukazují, kterak se za jediný den stihnul parádně opálit.

Už dřív budil realitní magnát a prezident v letech 2017-21 svou zvláštní barvou kůže, někdy až nepřirozeně oranžovou. Teď to na falešné opálení vypadá zase.

Na tiskové konferenci v New Yorku byl  minulý čtvrtek spíše světlý, v sobotu v hlavním městě Iowy Des Moines měl jeho obličej výrazně barevnější odstín - a v neděli na předvolebním mítinku v iowské Indianole byl vysloveně tmavý. Trochu tomu dojmu přidávala bílá kšiltovka, která mu stínila obličej, ale i v dalších úhlech to vypadá, že přes noc jaksi ztmavl. A kontrast je znát i mezi jeho tváří a hřbety rukou.

Když si viditelně falešného opálení - a kontrastu obličeje se zbytkem hlavy - všimli novináři roku 2020, ohradil se důrazně, že byla fotka zfalšovaná ve Photoshoppu. „Záhadou zůstává, jak Trump dosahuje svého oranžového odstínu, spekuluje se o různých způsobech opalování, od solária až po krémy a pleťové vody,“ uvedl tehdy server CNBC.

Anketa

Stane se Donald Trump znovu americkým prezidentem?

Ano
Ne

Těžko věřit, že by se nyní stihl opálit přirozeně, zvláště ve státě Iowa, kde právě pondělkem začal maraton republikánských primárek před listopadovými prezidentskými volbami. O víkendu tam bylo zataženo či mlhavo a kolem dvaceti Celsiových stupňů pod nulou.

Video  Politolog o amerických volbách: Pokud Biden vyhraje, období nedokončí a stranu předá.  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

amerlock ( 18. ledna 2024 04:56 )

To je zase článek o houně a diskuse jak by smet.
Začíná prezidentská kampaň a dobrotrusí novináři začínají přikládat pod kotel. A když není dobré palivo tak se topí i trusem 👎

Kreveta ( 17. ledna 2024 22:43 )

Nebo mu už tvrdnou játra.

Dagmar Prečová ( 17. ledna 2024 21:45 )

Samoopalovací krém existuje i u nás.
U Donalda je to opálení nepřirozené.

Marie Bursikova ( 17. ledna 2024 20:03 )

krapotkin ( 17. ledna 2024 19:59 )

Nevím, čemu se divíte. Už i v Česku se dá koupit sluníčko ve spreji.

Zobrazit celou diskusi