Karlos si potrpí na okázalá gesta a neobešla se bez nich ani premiéra. K červenému koberci přivezla bijce a jeho sexbombu Lelu (34) bílá limuzína. Pár se sladil do černého oblečení se třpytkami. Lela zvolila sexy šaty od slovenské návrhářky, jež podtrhovaly její plastikami zdokonalenou postavu. Přiznala ale, že vše nešlo hladce. „Se šaty byly jisté komplikace. Jsem velmi nerozhodná,“ řekla Lela Blesku.

Žhavá show

Po slavnostní projekci se hosté v čele s Karlosem a Lelou přesunuli ze Slovanského domu do nedalekého luxusního striptýzového klubu. Tam probíhala žhavá show plná nahých tanečnic u tyče! Kdo chtěl, mohl si zaplatit i osobní taneček na stole či klíně. Karlos dorazil o něco později a ihned zmizel ve VIP části klubu, odkud mohl nerušeně pozorovat sexy vystoupení a věnovat se svým hostům. Kdo si ale chtěl pořídit z klubu obrázek, měl smůlu! Platil tam totiž přísný zákaz focení, na který dohlížela všudypřítomná ochranka. Takže – co se stalo na párty, zůstalo na párty...

Celebrity i lobbisté

Na premiéře samozřejmě nechyběly některé známé tváře. Mezi prvními se objevili promotér Ondřej Novotný (46) s modelkou Renatou Langmannovou (37), která oblékla jen sako a podprsenku. Moderátor Michal Kavalčík (48) pózoval po vzoru Karlose se zaťatými pěstmi. Herečka Eliška Křenková (33) přišla ruku v ruce s castingovou režisérkou Majou Hamplovou (34). A chybět nesměl ani kontroverzní lobbista a podnikatel Ivo Rittig (61), který patří k Vémolovým nejbližším přátelům, stejně jako fotbalový boss Jaroslav Starka (68).

Dokument vznikal 15 let

Zápasy MMA se pohybují na pomezí sportu a zábavy, fascinují davy lidí, přitahují pozornost a plní stránky novin. Vémola je tím, kdo u nás pomáhal tuto slávu novodobých gladiátorských zápasů utvářet. Film o něm vznikal 15 let. Ukazuje, kdo ve skutečnosti je Karlos Vémola, jaký je mimo světla reflektorů a odkud se vlastně vzal. V kinech mohou diváci snímek vidět od 25. ledna.

Video
Video se připravuje ...

Premiéra dokumentu Karlos Matyáš Janíček

Fotogalerie
94 fotografií