Smutnou zprávu na facebooku oznámila jeho kamarádka Romana H. „Dnes dopoledne dotlouklo srdce mého nejlepšího kamaráda, úžasného člověka, skvělého fotografa Vladimíra... znali jsme se od roku 1991 z dob jeho největší slávy, po letech se naše cesty znovu zkřížily... vždycky říkal, že jsem jeho anděl strážný, bohužel, se mi ho v sobotu nepodařilo přemluvit, ať jede do nemocnice hned a nečeká dalších 10 dní na volný pokoj na JIP.“

Všichni, kdo jste ho znali, víte, že by si nepřál slzy a zármutek, ale pořádný mejdan a skleničku jeho oblíbeného červeného vína...bude mi moc chybět,“ dodala přítelkyně Vladimíra.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Slavný fotograf dokázal svléknout spoustu známých modelek a herečka. Nahé mu pózovaly Simona Krainová, Petra Faltýnová i Markéta Divišová. Jeho přítelkyní byla 7 let herečka Markéta Hrubešová (51)!

Seznámili se při práci v roce 1994. Vladimír fotil kalendář a Markéta pro něj pózovala. Jejich první rande mělo polopracovní ráz. Autorizovali fotky. Posléze se lásce dařilo, zamilovaní přitom každé volno nejraději trávili jen sami spolu.

Vladimír pasoval do Markétina ideálu správného muže, byl hlavně osobnost, a Markéta jako atraktivní ženská zase vyhovovala Láďově bohémskému stylu života,“ prozradila tehdy jedna z Markétiných kolegyň.

Štros měl dcery Nikolu, která je rovněž fotografkou a šla v jeho šlépějích. Rovněž fotila velmi rajcovní snímky.

Fotogalerie
26 fotografií