Snímky, na nichž je Britney Spearsová bez svršků, vlastně už skoro nikoho nešokují. Od dob, kdy znovu získala svou svéprávnost, působí skoro jako utržená ze řetězu – a po rozvodu s íránsko-americkým modelem Hesamem „Samem“ Asgharim (29) se to snad ještě zhoršilo. Dost často se nechává zvěčnit zcela nahá u moře a tyto záběry pak s oblibou recykluje. V prosinci se například chlubila hanbatou fotkou, kterou přitom sdílela už v říjnu.

Záběr pořízený z dost podobného úhlu nahrála na svůj instagram i nyní – byť s popiskem „právě jsem přistála ve Francouzské Polynésii“. Pikantní fotkou z místa, které je nazýváno rájem potápěčů a pyšní se nádhernými plážemi s bílým pískem, se slavná pěnice (opět) vrátila na instagram, který před časem (opět) demonstrativně opustila. I na dovolené pózuje v rouše Evině – a aby nedošlo k porušení nějakých pravidel této platformy, emotikony ve tvaru diamantů si zakryla ňadro a zadeček.

Video
Video se připravuje ...

Britney předvedla své nové prádlo. Instagram

„Vím, že spousta lidí nechápe, proč se ráda fotím nahá nebo v nových šatech,“ napsala interpretka hitu ...Baby One More Time či Lucky ve svých pamětech nazvaných The Woman in Me. „Ale myslím, že kdyby je jiní lidé také tisíckrát vyfotografovali, popoháněli a nutili pózovat, pochopili by, proč mám tak velkou radost z pózování tím způsobem, při jakém se sama cítím sexy.“ Smyslné fotky jsou pro ni tedy zkrátka druhem sebeterapie, pomocí které se vyrovnává s léty strávenými pod drobnohledem médií i otce Jamieho (71).

Tento její způsob sebevyjádření však moc nechápou její dva synové. Jayden James (17) a Sean Preston (18) Federlineovi se svou maminkou právě kvůli obnaženým fotkám na internetu, které tam s takovým gustem nahrává, přerušili kontakt. „Jako kdyby za každou cenu musela upoutat pozornost,“ stěžoval si Jayden loni britské ITV. „Trvá to roky a roky a roky a pravděpodobně s tím ani nikdy nepřestane...“ posteskl si. „Já jen chci, aby se psychicky zlepšila. Až jí bude lépe, chtěl bych se s ní zase vídat.“
Fotogalerie
80 fotografií