Outfity, do nichž rapper Kanye West obléká svou múzu Biancu Censoriovou, budí rozpaky. Ten nejnovější je ale už kapku přes čáru. S popiskem „pšeničná kaše“ uvedl Kanye na instagramu fotku architektky Yeezy, která ji zachycuje míchající právě zmiňovaný pokrm - a to pouze v sado-maso kožené kukle na hlavě, v černých kozačkách na vysokém podpatku a v plavkách, jejichž zadní stranu tvořily jenom provázky.

Tyto proužky látky samozřejmě nic nezakrývaly a zcela odhalovaly Biančino tělo - jeden z pásků vedl mezi půlkami zadečku, další se křížily v bocích, zauzlované byly nahoře u krku - končily těsně pod kuklou. Poté své příznivce překvapil ještě více - sdílel Biancu po dlouhé době oblečenou, celou zahalenou (kromě obličeje). Ačkoliv je pravda, že na sobě měla tentokrát latexový komplet.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian a Kanye Westa na hodinu baletu! Youtube

„Kámo, zacházíš s tou ženskou jako s kusem masa,“ vyčítali Kanyemu jeho věrní followeři, z nichž některé pobouřilo hlavně to, že muzikant v minulosti „vydal gospelové album a tvrdil, že jde cestou Páně, a pak dělá takovýhle sra*ky“. Samozvaný Mesiáš se k tomu samozřejmě nijak nevyjádřil, a tak „hejtři“ pálili dál. „Kdo zachrání tuto ženu před Kanyem a potom zachrání Kanyeho před sebou samým?“ ptali se další.

A dokonce se našli i tací, jimž se podobné snímky, které podle nich Biancu ponižují, nepozdávaly i z toho důvodu, že je Kanye otec čtyř dětí, konkrétně dvou dcer North West (10) a Chicago (6), a dvou synů Sainta (8) a Psalma (4), které si rapper pořídil se svou ex-manželkou Kim Kardashianovou (43). „Myslíš si, že by tvoje dcery měly vidět, jak by se podle tebe mělo chovat k ženám?“ nadhazovali mu významně.
Fotogalerie
60 fotografií