Kamila Nývltová, která se dostala do povědomí široké veřejnosti svým účinkováním v pěvecké soutěži X Factor v roce 2008, kde se umístila v TOP 5 (a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 let), se aktuálně nachází na dovolené. Sluneční paprsky s vitamínem D čerpá v Egyptě, kde ani v lednu nehrozí špatné počasí či studené moře. A když už se nachází v této lokalitě, dopřála si výlety po památkách - třeba do Luxorského chrámu.

Tento rozsáhlý staroegyptský chrámový komplex, který se nachází na východním břehu Nilu ve městě Luxor, byl založený přibližně roku 1400 před naším letopočtem. „Bylo to tak obrovské a dechberoucí, že je absolutně neskutečný věřit, že to dokázali postavit s tím, co měli,“ žasla pod troskami chrámu zpěvačka, která vedle obrovského sloupoví působila docela titěrně. Snímky, které sdílela na sociální síti, toho byly jasným důkazem.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Kamila Nývltová po rozchodu: Jak zahání smutek? Markéta Reinischová

Jak sama přiznala, neodolala tomu, aby si zde zkusila zapět pravděpodobně „nejprovařenější“ písničku Teď královnou jsem já, kterou postava Kleopatry zpívá v muzikálu. „Jen jsem se teda dost styděla, lepší místo jsem nenašla, kde by byl klid - a hlavně jsem to nemohla ani dozpívat, protože mě vyhnali,“ přiznala menší trapas s tamními hlídači. „Ale kousek jsem stihla. Kleopatra je zase v Egyptě!“ jásala Kamila.

Fotogalerie
85 fotografií