Šéfka Petra Clinic Řehořková si vyzkoušela novou roli – modelky. Z estetické kliniky si odskočila na obálku dubnového čísla Playboye se žhavými fotkami!

„Původně jsem si myslela, že je to vtip, protože jde o dubnové číslo a považovala jsem nabídku za apríl. Že asi potřebují někoho starýho a vtipný obal,“ svěřila Řehořková Blesku.

O žert ale nešlo. „Jsem moc vděčná celému týmu Playboye za krásné fotky, které budu mít na památku do konce života. A doufám, že i moji synové,“ neskrývala nadšení na párty, kterou pořadatelé na pozvánce nazvali „utajenou“.

Majonéza ve vlasech

I když je v Playboyi zvěčněná s dokonalým make-upem a dramatickým výstřihem, nejlíp se Petra cítí v pohodlí domova. „Sexy se cítím v neděli, což je můj pyžamový den. Nanesu si černou bahenní masku, smotám si vlasy a naplácám si na ně majonézu,“ svěřila se Řehořková s neotřelým receptem na krásné lokny.

Na tajnou párty přišla v doprovodu mladého muže – svého nejstaršího syna. Ten je mamince poté, co Tomáš Řehořek (†44) spáchal loni v létě sebevraždu, oporou a také jí dělá mužskou společnost.

Zachráněná Nesvačilová

Po boku stylisty Dominika Navrátila dorazila na párty Playboye, co loni v říjnu oslavil 70, herečka Denisa Nesvačilová (32).

„Poslední dobou je to můj dvorní kamarád, často mě zachraňuje, když někam jdu a nemám co na sebe. Můžete mu zavolat, že za dva dny jedete do Varů a máte jít na dvacet večírků, a on hned připraví dvacet outfitů,“ pochvaluje si herečka, která na obálce Playboye zářila loni v květnu.

„Bylo to pompézní. Fotili jsme v Londýně a letěli jsme soukromým letadlem,“ zavzpomínala zrzavá kráska. Její pictcorial stejně jako nyní fotky Miss Mirandy vznikly objektivem Češky Veroniky Marx.

Video
Video se připravuje ...

Plastická operace prsou krok za krokem: Takhle to probíhá na sále. Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
134 fotografií