Ač je dcera Veroniky Kánské neboli Blaženy z trilogie Slunce, seno Anna-Marie Kánská krásná sama o sobě, přece jen na svém těle našla malou chybičku, která jí chyběla k dokonalosti. „Není to tajemstvím, mám prsa udělaná. Jsem za to moc ráda, předtím to nebylo takové, jak jsem si představovala,“ svěřila se Super.cz půvabná blondýnka.

Ta v posledních dnech s manželem Richardem Chladem obráží jednu akci za druhou, ať už Playboy párty, kde se předvedla v rajcovním oblečku, nebo na otevření nového casina u Prahy, kam pro změnu přišla ve flitrovaných šatech s hlubokým výstřihem.

Její sexy křivky zaznamenali i tvůrci časopisu Playboy a hned se o ni začali zajímat. „Nabídku jsem dostala, ale nedomluvili jsme se. Zatím to nedopadlo, nepřistoupila jsem na jejich návrh. Zkoušeli jsme jednat, ale nějak se to nesešlo. Neobnažila bych se komplet celá. Ale pokud by to bylo v únosné, umělecké formě, nemám s tím problém. Já se za sebe nestydím,“ přiznala Kánská, která se pyšní perfektní postavou. Tak uvidíme, třeba její čas a místo v erotickém časopise ještě přijde.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií

Fotogalerie
48 fotografií