Nejenom její výrazná róba poutala pozornost, ale i diamantový náhrdelník na krku. Jak se ukázalo, tak byl Jitčin vlastní! 

Šaty mám půjčené od kamarádky ze salónu, ale šperky vlastní. Náhrdelník jsme dostala od manžela,“ pochlubila se Blesku Jitka Kocurová, kterou doprovodil životní partner Tomáš Abraham. „Je to taková nostalgie, protože jsme se tady s manželem před lety seznámili,“ tvrdí a dodala, že do  Brna vyrazili s mužem na dva dny bez dětí, které v Praze hlídali rodiče.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno: Jak se poprala s rostoucím bříškem? Markéta Reinischová

Při pohledu na široký náhrdelník, který se blyštil na dálku, je zřejmé, že jeho hodnota je vysoká. Půl milionu je amatérský odhad, hodnota luxusního šperku může být o dost vyšší. 

To Nikol Švantnerová nebo Taťána Kuchařová měly diamanty zapůjčené. Nikol měla šperky ALO Diamonds v hodnotě přes 4 miliony. Dominantou byl náhrdelník z bílého zlata s diamanty Glamorous Life, který byl ze všech kousků, co měla na sobě, nejdražší, stál 1.887.600,-Kč. 

Táňa róbu v barvě šampaňského doplnila kousky od Gismondi. Pozornost budily náušnice, protože jedna byla obří posetá brilianty a druhá o dost menší. Celý set byl v milionové hodnotě. Rozvedenou krásku na bál v galerii Fait doprovodil učitel tance Michael Petr. 

Fotogalerie
117 fotografií