Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak vypadali moderátoři a celebrity v začátcích TV Nova? Tahle unikátní galerie vás pobaví!

4. února 2024 | 05:00

TV Nova slaví 30. narozeniny, vysílat začala v pátek 4. února 1994. A přišla tehdy nejen s novými formáty pořadů, ale představila i moderátory, které jsme do té doby neznali. Diváci si nové tváře i pořady zamilovali, sledovanost nepřestávala stoupat, a tak se některých pořadů nadšeně zúčastňovaly i takové celebrity jako Karel Gott. Pojďte si s námi prohlédnout unikátní galerii snímků z té doby – u některých budete nevěřícně koukat, některé ve vás pro změnu vyvolají nostalgii.

Fotky ve vás vyvolají údiv, pobavení i nostalgii!

V těchto dnech Nova slaví velké výročí – vysílat totiž začala před 30 lety, v únoru 1994. Veškeré pořady i výběr moderátorů měl tehdy pod palcem nezapomenutelný Vladimír Železný, který k nám promlouval ze svého vlastního pořadu Volejte řediteli. Sledovanost Novy byla v té době doslova astronomická, a to se odráželo nejen v tom, že zájem moderovat svůj pořad měla spousta osobností, ale také v tom, že mnohé celebrity se v pořadech chtěly ukázat – a to třeba i v dnes vysmívaných estrádách, které tehdy ale slavily úspěch.

Prohlédněte si naši RETRO GALERII v úvodu článku a zavzpomínejte na to, jak tehdy moderátoři vypadali, které celebrity se vysílání zúčastňovaly a jaké pořady Nova vysílala.

Autor: Archiv CNC; Prostě fenomén


Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén