Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Prostituce jí zbavila traumat. Rozvedení muži si k Zuzaně chodí povídat

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
2. února 2024
17:00

Před 10 lety byla Zuzana v tísnivé životní situaci a hledala rychlý příjem peněz, proto přišla na inzerát do pražského privátu na prohlídku a pohovor. Ještě ten den měla prvního zákazníka. Proč zakladatelce Spolku pro ochranu žen nevšední práce s lidmi pomohla a kolik si vydělala?

Příběhy žen, které se živí nebo se živily prostitucí, jsou si ve svých začátcích podobné. Matky samoživitelky, zadlužené slečny nebo ženy po padesátce, jež přišly nečekaně o práci a nemohly najít novou, potřebovaly rychle nový zdroj příjmů, a tak začaly prodávat své tělo a služby. "Není pravda to, co si představuje většina Čechů, že se jim jenom nechce dělat a nikdy nic jiného nechtěly. Tak to je fakt menšina," zdůrazňuje hostka podcastu Už budu!, která je zakladatelkou Spolku pro ochranu žen.

Video Už budu! Celý rozhovor se zakladatelkou Spolku pro ochranu žen - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ona sama ještě v současnosti dělá eskort a zároveň pomáhá ve spolku kolegyním. Do šedého byznysu se dostala před deseti lety, kdy studovala magisterské studium, měla kvůli němu půjčku a na částečný úvazek chodila do práce. Jenže z důvodu restrukturalizace přišla o pozici. "Byla jsem pod tlakem, protože jsem zjistila, že asi nebudu mít na nájem, na splácení půjčky a podobně, tak jsem šla tenkrát na Úřad práce s tím, že se mi tohle stalo, že potřebuji nějak podpořit. Tam mi řekli, že bohužel nemám na nic nárok, že se mám obrátit na rodinu," vzpomínala Zuzana. Jenže doma také nebyli v dobré finanční situaci, a proto dál hledala, kde se uchytit.

Když se sháněla po nové pozici, vyskakovaly na slečnu různé inzeráty s nabídkami rychlého zisku peněz, a tak na jeden odpověděla a jela do Prahy na pohovor. " S šéfovou jsme si povídaly 20 minut. Byla to taková chvílema nezávazná konverzace, aby zjistila, jakou mám povahu, jestli tam nebudu v kolektivu vytvářet nějaké rozbroje a ptala se mě, jaké mám zkušenosti v sexu," popisovala dění v privátu.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz.

Zuzana tehdy už nebyla panna, ale o moc víc zkušeností v sexu neměla. Po několika hodinách od rozhovoru přišla zkouška, která je u privátů běžná. Šéfová přivolala prvního zákazníka, aby si vyzkoušela, jestli Zuzana může být prostitutkou.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.