Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Únor ve znamení koncertů a divadla. Vyhrajte volňásky s Bleskem pro ženy!

Únor patří soutěžím!
1. února 2024 | 11:17

Únor se bude nést ve znamení volňásků na koncerty i divadlo. Na jeho začátku vás čeká soutěž o epilátor nebo velkolepá proměna pro dvě kamarádky. Nezapomínáme ani na Valentýna. Máte se zkrátka opět na co těšit.

Od 1. 2. můžete vyhrát na našem webu epilátor Concept v hodnotě 5 000 Kč. Stačí se registrovat a zaškrtnout správnou otázku. Nejlepší čas začít s epilací!

Současně bude na Facebooku probíhat soutěž o vstupenky na koncert Ilony Csákové. Její turné s názvem TORNEO TOUR propukne v říjnu tohoto roku po celé ČR a vy můžete být u toho.

V tištěném Blesku pro ženy najdete od 5. 2. soutěž o mega proměnu v hodnotě 88 tisíc Kč pro dvě kamarádky. S novými vlasy, krásnou pletí a novými šaty od stylistky si pak výherkyně povečeří s vítězi Muži roku.

Na co se těšit na Instagramu od 5. 2.? Nezapomínáme ani na Valentýna. Nejdůležitější je láska sama k sobě, proto si udělejte radost poukazy na lekce do studia Harmony Dance.

Na Valentýna vyjde soutěž o velkou srdcovku všech fanynek Jonas Brothers. Vyhrát vstupenky na jejich koncert bude hračka.

Těšit se můžete i na valentýnskou slevu na nákup pánské kosmetiky Koolman nebo na předplatné Blesk pro ženy.

Facebook nabídne v druhé polovině února soutěže na koncerty Jason Derulo nebo Judas Priest.

Jako mediální partneři filmu Sladký život pozveme 2 výherce na slavnostní premiéru filmu. Proto nás sledujte na webu i sociálních sítích, ať vám nic neunikne.

Krásný únor plný dárků přeje vaše skvělá kamarádka Blesk pro ženy!

Autor: REDAKCE