Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy babička vydala netradiční kalendář: To je on, mého těla klon!

Autor: rc - 
3. února 2024
05:00

Nejžhavější kalendář roku 2024 se rozhodla vydat „nejvíc sexy babička světa“! Gina Stewartová (53) se rozhodla k tvorbě kalendáře využít umělou inteligenci. Pomocí AI vytvořila svůj vlastní klon a její fanoušci jsou naprosto nadšení!

Australanka se na sociální síti instagram prezentuje jako „nejžhavější babička světa“. Třiapadesátiletá Gina Stewartová se nyní rozhodla vydat svůj žhavý kalendář, aniž by musela pózovat před fotoaparátem. Stewartová se rozhodla využít umělé inteligence, aby vytvořila svůj vlastní klon!

Když rozhodnutí využít možnosti umělé inteligence udělala, ještě netušila, jaký úspěch bude její virtuální klon sklízet. „Muži z něj šílí! Můj klon vyvolal velký rozruch,“ uvedla pro britský deník Daily Star. „Odezva byla ohromující. Fanoušci se zbláznili,“ dodala. Někteří skládají na účet klonu poezii.

„Život je dobrodružství a já miluju techniku,“ uvádí žhavá babča a dodala, že díky umělé inteligenci nemusí chodit na focení či nakupovat nové oblečení. „Jsi prostě jedna z nejkrásnějších žen na světě a to je fakt, který nikdo nemůže popřít,“ napsal jeden z jejích fanoušků. „Dokonalá žena,“ dodal další.

Video  Sexy babička se vzteká poté, co jí smazali profil na sociální síti pro pubescenty  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi