Krásnou novinkou se pár pochlubil na sociálních sítích, kde sdíleli i těhotenské snímky. „Odložíme si tady s Barunkou pár fotek, které byly nafoceny během 30 minut... Nehledejte v nich nic jiného než přirozenost, lásku a očekávání...“ okomentoval na facebooku Padevět fotky, které vytvořila Jitka Černohorská.

Michala diváci StarDance znají díky 8. a 9. řadě StarDance. Na hvězdném parketu provázel herečky Danielu Šinkorovou (51) a Janu Plodkovou (42), přičemž s druhou jmenovanou se protančili až do finále a umístili se na celkovém třetím místě. 

Přírůstek do rodiny nyní čeká tanečník, lektor tanečních kurzů a zároveň učitel na základní škole se svou partnerkou, herečkou Barborou Janatkovou (42). „Oba jsme rodiči a máme to štěstí, že nyní budeme společnými rodiči... dítě je totiž dar a my oba si to plně uvědomujeme...“ nechal se Michal slyšet na facebooku. On sám má z předchozího vztahu s partnerkou Dominikou dceru Johanku, Barbora zase vychovává dceru Aničku, jejímž tatínkem je herec a moderátor Petr Vondráček (47). 

Původně se přitom Michal Padevět místo tance věnoval jiné vášni – přál si stát se trumpetistou. Tento sen mu bohužel vzala nemoc, kvůli klíšťové encefalitidě totiž v mládí utrpěl obrnu lícního nervu, při níž ochrne polovina obličeje.

„Musel jsem si lepit oko na noc, protože se mi nezavíralo, tak aby mi nevysychala rohovka, musel jsem pít z brčka, jinak mi to všechno hned vyteklo,“ popsal v pořadu 13. komnata Michal, jak na tom tehdy byl. Po měsíci stráveném v nemocnici se léčil také v lázních, kde mimo jiné poznal i svou první lásku. „Dali mě tam do pořádku na 78 procent, ale na trumpetu to nestačí,“ přiznal Padevět, který nakonec od hudby neutekl zas tak daleko a slaví úspěchy jako tanečník.

Video
Video se připravuje ...

Smůla Jany Plodkové: Zranění ruky před finále StarDance! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií