Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Grammy 2024 utržené ze řetězu: Nestoudné bradavky Doji Cat, hastroš Billie Eilish i neslušná andělská mrcha Swiftová!

/
  • Extravagantní róby z Grammy
    5. února 2024 ● 15:50

    Slavné dámy na udílení prestižních cen Grammy 2024 v Los Angeles nezklamaly. Tak jako předchozí ročníky, i tentokrát mnohé z nich vynesly dechberoucí večerní róby. A některé se dokonce omylem dopustily menších trapasů. Pojďme se na ně společně podívat!

  • 1.

    Halle a její poporodní figura

    Hvězda poslední adaptace pohádky o Malé mořské víle zpěvačka Halle Baileyová (23) se ukázala na společenské akci poprvé po porodu. Chlapeček Halo, kterého má mladá kráska s americkým rapperem Darrylem Dwayne Granberrym Jr. (26), který je známý spíše pod pseudonymem DDG, se jí narodil 6. ledna. Halle však vypadá pár týdnů po jeho narození naprosto božsky!

  • 2.

    Bradavky Doji Cat

    Americká rapperka a zpěvačka Amala Ratna Zandile Dlaminiová (28) alias Doja Cat dorazila na slavnostní vyhlášení 66. ročníku Grammy Awards v průsvitných šatech, které odvážně odhalovaly její štíhlé tělo. Jenže i tak ukázala mnohem více, než původně chtěla. Z příliš krátkého korzetu se jí částečně vydraly bradavky...

  • 3.

    Hastroš Billie

    Zpěvačka Billie Eilish O'Connellová (22) je známá tím, že jde vždy proti proudu. Co se módy týče, je prostě svéráz - což v praxi ovšem znamená, že se navléká do takzvaných „over-sized“ modelů, které na ní bizarně visí a zakrývají její křivky. Důležitá je ale její hudba - a v té se jí rozhodně daří. Získala cenu za nejlepší píseň roku a nejlepší píseň napsanou pro vizuální média za skladbu What Was I Made For? z alba Barbie.

  • 4.

    Nezdolná Céline

    Je to již nějaký čas, co kvůli zdravotním potížím musela zpěvačka Céline Dionová (55) ukončit svou vlastní pěveckou kariéru. O to bylo větší překvapení, když se božská pěnice, která bojuje se vzácným a prozatím nevyléčitelným Stiff Person Syndromem (SPS), jenž způsobuje ztuhlost svalů, objevila na pódiu. K mikrofonu, od kterého předávala jednu z hlavních cen, ji doprovodil její nejstarší syn Rene-Charles Angelil (23). Bylo vidět, že má bolesti - a o to více ji publikum zahrnulo bouřlivým potleskem vestoje.

  • 5.

    Andělská mrcha Taylor

    Vypadala jako anděl... zachovala se jako mrcha. Řeč je o Taylor Swiftové (34), která zlatou sošku gramofonku převzala právě z rukou Céline Dionové. Ocenění za nejlepší album si odnesla již počtvrté, čímž se stala první osobností, které se to kdy podařilo. Ze svého úspěchu byla tak mimo, že cenu převzala, aniž by se na Céline byť jen podívala, potřásla si s ní rukou nebo ji objala, jak bývá zvykem - akorát hopsala kolem svých přátel. Později byla na sociálních sítích za tuto údajnou ignoraci hudební legendy kritizována...

  • 6.

    Chytrá Horákyně Miley

    Zpěvačka Miley Cyrusová (31) se zjevně inspirovala při výběru svého skromného modelu u Chytré Horákyně - na červeném koberci se objevila ve stylu „oblečená - neoblečená“. Ve zlatých šatech á la rybářská síť, které primárně zakrývaly její klín a ňadra, vypadala skvostně. Během večera pak vystřídala další dvoje šaty, ve kterých si převzala cenu a vystoupila na jevišti, ale ty už nebyly tak efektní. Jenom škoda jejího účesu - kudrnatá, načesaná hříva jí zbytečně přidávala roky.

  • 7.

    Sexy děvčátko z hor

    Říkáte si, co dělala na předávání Grammy modelka Heidi Klumová (50)? To vám můžeme vysvětlit - je totiž nejenom manželkou hudebníka Toma Kaulitze (34), ale také se sama pokouší o pěveckou kariéru. Žádnou cenu sice (prozatím) nezískala, ale zato byla ozdobou celé akce. V rafinovaně střižených černo-stříbrných šatech vypadala prostě božsky.

  • 8.

    Trapas Lennyho společnice

    Trapas se ještě před předáváním hudebních cen stal půvabné zpěvačce Charlotte Lawrenceové (23). Ta si společně s Lennym Kravitzem (59) vyrazila do klubu The Bird Street Club ve West Hollywoodu na večírek před předáváním Grammy. Jemná plavovláska si oblékla riskantní outfit, který ji ale nečekaně zradil. V nestřežený moment jí vykouklo z hlubokého dekoltu celé ňadro. Charlotte si ho pak nestačila zakrývat rukou...

  • 9.

    Galerie

    Na další modely slavných krásek se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Trapas Taylor Swift: Ignorace Céline Dion! Profimedia

    Fotogalerie
    67 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Celebrity-chachacha: Já sem sa zliekol zo všetkých . Buděm musieť zavolať Marcii a lebo Hajnalke

(05. 02. 2024 23:03)

Celebrity-chachacha: Absolutně trapný .
Hudba stojí za .ovno a interpreti za dvě.

(05. 02. 2024 23:01)

janka69: 😁 😁 😁 😁 😁 😁 👎 👎 👎 👎 ja som sa tej marieni sajrus 😁 tak zľakla... 😁 😁

(05. 02. 2024 22:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy