Dárky pro ni: Rozmazlete její smysly

Parfém

 Vůně je silným afrodiziakem a luxusní parfém s podmanivou kompozicí zanechá u vaší milované nezapomenutelný dojem. Vyberte vůni, která ladí s její osobností a stylem, ať už je to svěží květinová, elegantní orientální nebo tajemná dřevitá.

Kniha

 Pro milovnice literatury je kniha vždy skvělou volbou. Darujte jí román od oblíbeného autora nebo inspirativní titul, který rozšíří obzory.

Čokoláda

Sladké potěšení v podobě lahodné čokolády potěší každou ženu. Vyberte kvalitní čokoládu s vysokým obsahem kakaa, pralinky s originálními náplněmi nebo ručně vyráběné čokoládové speciality.

Sada erotických pomůcek

 Pro oživení intimního života a vzájemné rozkoše darujte své partnerce sadu erotických pomůcek. Vybírejte z široké nabídky produktů, které uspokojí různé touhy a preference. Radost udělá i sexy prádlo z nové kolekce.

Chytré hodinky

 Pro moderní a aktivní ženy, které dbají o své zdraví a kondici, jsou chytré hodinky perfektním dárkem. Nabízí širokou škálu funkcí od sledování aktivity, po hlídání spánku. A také jsou stylovým doplňkem.

BLESKOVÝ tip na dárek - Levnější už to nebude!

Užijte si denně Blesk s valentýnskou slevou 20 % na čtvrtletní předplatné. Akce platí jen do 14. 2., a navíc dostanete elektronický Blesk jako dárek zdarma!

Sleva na předplatné Blesku
Autor: Blesk

Dárky pro něj: Potěšte ho technologií a zážitky

Parfém

 I pro pány je parfém skvělým dárkem, který podtrhne mužnost a charisma. Vyberte elegantní a sofistikovanou vůni, kterou už bude chtít nosit napořád.

Mobilní telefon

 Nový mobilní telefon se špičkovými technologiemi a funkcemi potěší každého muže. Darujte model, který splňuje jeho požadavky na výkon, fotoaparát, design a další funkce.

Čokoláda

 I muži si rádi pochutnají na kvalitní čokoládě. Vyberte oblíbenou výraznější příchuť, ať už je to hořká čokoláda s ořechy či chilli, mléčná čokoláda s karamelem nebo bílá čokoláda s kokosem.

Chytré hodinky

Pro moderního muže jsou stylové a chytré hodinky ideálním spojením elegance a technologické vyspělosti. A také stylový doplněk, který podtrhne jeho outfit.

Šipky

S tímto dárkem bude váš partner králem všech domácích mejdanů. Elektronické šipky zpestří každou přátelskou či rodinnou sešlost sportovní aktivitou přiměřené intenzity ale velké zábavy. A když společnost odejde, bude moci nerušeně trénovat, aby se stal králem příštího turnaje. 

Nezapomeňte na romantiku

Ať už vyberete jakýkoli dárek, nezapomeňte na to nejdůležitější – romantiku. Vytvořte pro svou lásku jedinečnou atmosféru s květinami, svíčkami a příjemnou hudbou. Napište jí milostný dopis nebo báseň, věnujte jí svůj čas a plnou pozornost. S trochou snahy a lásky uděláte z Valentýna nezapomenutelný den pro vás oba.

Tip: Pokud si nejste jisti, co by vaše drahá polovička ocenila nejvíce, vsaďte na zážitkový dárek. Darujte jí poukaz na večeři při svíčkách, romantický pobyt v hotelu nebo wellness proceduru pro dva.

 

Video
Video se připravuje ...

Svátek zamilovaných: Kde se vzala tradice svatého Valentýna? Videohub